1. Avaleht
  2. Toode
  3. 20-AASTANE GARANTII! Eestisse jõudis 20-aastase garantiiga külmkapp
20-AASTANE GARANTII! Eestisse jõudis 20-aastase garantiiga külmkapp

20-AASTANE GARANTII! Eestisse jõudis 20-aastase garantiiga külmkapp

KülmikTehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) on laiendanud oma esmaklassiliste külmkappide valikut Eestis 8 mudeliga, mis on energiatõhusad, kauni disaini ja mitmete mugavate lisadega, mis muudavad toidu paigutamise lihtsamaks. Oodatuim külmik nimetatud sarjast on LG Centum System™, mille kompressorile kehtib ettevõtte ajaloo esimene 20-aastane garantii. Lisaks vastupidavusele ületab Centum System™ külmik A+++ klassi energiatõhusust 20%.

Centum System™ garantreerib kestvuse ja energiatõhususe

Centum System™ külmikul on valik erinevaid lisasid, mis tõstavad selle vastupidavust ja võimaldavad külmikul efektiivselt töötada 20 aastat. Tegemist on esimese nii pika tegevusgarantiiga külmikuga turul. Täiendatud Inverter Linear kompressor tekitab märgatavalt vähem sisemist hõõrdumist, mille tulemuseks on kõrgem töökindlus ja suurem vastupidavus palju väiksema müratasemega. Lisaks vähendab see energiakulu kuni 32% võrreldes tavaliste kompressoritega. Lisaks on LG disainitiim lisanud elegantsele Centrum System™ külmikule metalsed juhtmed ja riiulid.

NatureFRESH – värske toit kauem

Uued külmikud on varustatud NatureFRESH tehnoloogiaga, mis aitab hoida toidu kauem värskena. Süsteemi koosneb kolmest mitmekülgsest lisast nagu FRESHBalancer, FRESHConverter ja NatureFRESH jahutus, mis võimaldavad kontrollida niiskustaset puu- ja köögivilja sahtlites, valida optimaalse temperatuuriga keskkond liha, kala või köögiviljade säilitamiseks ning tagada ühtlane temperatuur kogu külmikus. Kõigil uutel energiatõhusatel sügavkülmikutega mudelitel on Total No Frost lisa, mis külmutab toidu kiiremini ja ühtlasemalt.

Täiustatud mugavus kokkupandava riiuli, veiniriiuli ja esmaklassilise disainiga

Paljud külmikud ei suuda mahutada suuri potte või pikki pudeleid. Probleemi lahendamiseks lisas LG uutele külmkappidele kaheastmelise kokkupandava riiuli, ekstra suure säilitussektsiooni ja veiniriiuliga, et muuta külmiku kasutamine võimalikult mugavaks. Külmikute välimus on disainitud sobima igasse kööki.

Head Uudised GoodNews