1. Avaleht
  2. Majandus
  3. 3D Technologies R&D andis välja 3D kaartidega arendamise tööriista
3D Technologies R&D andis välja 3D kaartidega arendamise tööriista

3D Technologies R&D andis välja 3D kaartidega arendamise tööriista

3dmap-example3D Technologies R&D on turule toonud kaardihaldamise tarkvara aplikatsioonide arendajatele. 3D Wayfinder for Developers on veebipõhine teenus, mis aitab säästa aega arenduse pealt ja kiirelt paika seada navigatsiooni loogika koos asukoha informatsiooniga. Rakendusi saab kasutada puutetundlikes kioskites, nutitelefonides ning veebilehtedel.

Rakendus on kasulik ja lausa vältimatu väga paljudes hoonetes nagu näiteks järjest laienevad kaubanduskeskused, haiglad, äri- ja transpordihooned, ülikoolid jne. Kõik antud hooned vajavad oma eripärade tõttu isesuguseid lahendusi. Seega aitab loodud teenus arendajatel keskenduda konkreetsetele vajadustele ilma, et nad raiskaksid aega täiendavale arendustööle.

3D Wayfinder for Developers kasutab ära võimalusi mida pakuvad HTML5 ja WebGL. Ettevõtte arendusjuht Taavi Juursalu sõnab: „Meie Javascript API võimaldab tarkvaraarendajatel kuulata ja saata kaartidega seotud sündmusi, seega kaartidega suhtlemine on sama lihtne kui Google Maps API puhul.“

Tööriist on hetkel beetaversioonis ning tasuta saadaval kõigile huvilistele. Firma müügi- ja turundusjuht Kermo Mägi lisab: „3D Wayfinder for Developers on ainulaadne lahendus kogu maailmas, mis aitab laieneda võimalusi erinevate siseruumides navigeerimise rakenduste vallas. Meie teenus võimaldab igal tarkvaraarendajal alustada rakenduste loomist ilma spetsiifiliste teadmisteta 3D valdkonnast.“

3D Technologies R&D pakub samuti ka interaktiivse majajuhi täisteenust, mis sisaldab 3D kaarte ning kliendispetsiifiloist tarkvara arendust. 3D Wayfinderit kasutavad paljud kaubanduskeskused ning transpordi- ja haridusteenuseid osutavad asutused üle terve maailma.

Head Uudised GoodNews