1. Avaleht
  2. Majandus
  3. AASTAVAHETUSEKS! Taxigo taksoäpp pakub aastavahetuseks mugavat automaatset vaba takso otsingut
AASTAVAHETUSEKS! Taxigo taksoäpp pakub aastavahetuseks mugavat automaatset vaba takso otsingut

AASTAVAHETUSEKS! Taxigo taksoäpp pakub aastavahetuseks mugavat automaatset vaba takso otsingut

Kui teile meeldib taksot tellida läbi mobiiliäpi, siis see uudis võiks olla just teile. Nimelt pakub Taxigo taksoäpp nn automaatotsingu teenust. Sisuliselt on tegu vabade autode automaatotsinguga, mis annab sinu piirkonnas vabanevale kõige lähedamal asuvale taksole automaatselt edasi sinu tellimuse. Automaatotsing on mugavusteenus neile, kes ei viitsi ei taksosid valida või vabaneva takso leidmiseks mitu korda minutis süsteemi uuendada. „See teenus on loodud inimestele, kes tahavad, et masin nende eest kõik töö ära teeks,“ selgitas Taxigo juhatuse liige Eduard Dubrovski. „See on sama nagu paluda takso-dispetseril ennast ootele panna, kuid nüüd teeb seda lihtsalt äpp.“

Automaatotsingu saab käivitada lihtsalt: kliki peamenüüst automaatse otsingu klahvi (A), seejärel vali, kas soovid „paremat“ või „soodsamat“ või mõne konkreetse taksofirma taksot. Kui tahad valida kas suurema mahutavusega või kaardimakse võimalusega taksot, siis saad ka seda ühe lisaklikiga täpsustada. Seejärel vajutad „start“ ja võid rahulikult telefoni käest panna ja näiteks maitsvat rooga ja jooki edasi nautida.

Automaatotsingusse kantud tellimus edastatakse lähimale vabanevale taksojuhile automaatselt. Kui taksojuht on tellimuse aktsepteerinud, teatab Taxigo mobiiliäpp vabast taksost kliendile (üldjuhul on äpis ka taksost foto), kes peab siis tellimuse kinnitama (kui auto ja pakutud saabumisaeg sobivad). Mingu siis aega mõni sekund või kasvõi veerand tundi, sa võid olla kindel, et saad omale lähima sobiliku takso kiiresti ja ilma pingutuseta.

Taxigo vahendab aastavahetusel Tallinnas ca 800 seaduslikku taksot enam kui kolmekümnelt litsentseeritud taksofirmalt.

Head Uudised GoodNews