1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Ajujahi toetajate hulka lisandusid Deloitte, Solaris ja Buildit
Ajujahi toetajate hulka lisandusid Deloitte, Solaris ja Buildit

Ajujahi toetajate hulka lisandusid Deloitte, Solaris ja Buildit

Ajujahi toetajate hulka lisandusid Deloitte, Solaris ja BuilditEesti suurima ettevõtluskonkursi Ajujaht toetajate hulka lisandusid Deloitte, Solaris keskus ja riistvarakiirendi Buildit. Ajujahti korraldab Ettevõtluse Arendamise EAS Euroopa Sotsiaalfondi vahenditest, konkursi partner on SEB ja suurtoetaja Nortal.

Maailma suuremate konsultatsioonifirmade hulka kuuluva Deloitte Eesti partneri Veiko Hintsovi sõnul tuleb tänases keerulises maailmas pidevalt pakkuda klientidele uudseid lahendusi.

“Ajujaht on Deloitte’i jaoks hea võimalus toetada inimesi, kes ei rahuldu olemasolevaga, tahavad luua muutusi ja ei karda eksida,” ütles Hintsov.

Solarise turundusjuhi Tanel Tatteri sõnul on Solaris juba aastaid paljude värskete ideede kohtumispaigaks.

“On igati loomulik, et Ajujaht astub sel korral ka meie ustest sisse,” ütles Tatter ning selgitas, et tänu alanud koostööle jõuavad Ajujahi säravamad projektid just Solarise laval ka laiema avalikkuse ette.

Riistvara start-up ettevõtetele keskendunud kiirendi Buildit tegevjuht Aleksander Tõnnisson ütles, et nende huvi on näha Ajujahil üha rohkem meeskondi, kes tegelevad elektroonika arendamisega või kelle idees on oluline osa riistvaral.

“Tehnoloogia areng on muutnud prototüüpimise kiireks ja tänapäeval on ka nišitooteid võimalik arendada mõistliku hinnaga. Kiire areng ideest tooteni on just see väärtus, mida Ajujaht pakub,” ütles Tõnnisson.

Kolmapäeval kell 22:30 on Eesti Televisiooni eetris Ajujahi 8-osalise saatesarja esimene osa. Esimeses saates näeme, kuidas žürii valis konkursi arenguprogrammi läbinud 40 meeskonna seast 10 poolfinalisti.

Saatesari päädib superfinaaliga 7. mail. Teležürii liikmed on Aivar Roop (EAS), Mart Maasik (SEB), Priit Alamäe (Nortal), Indrek Kasela, Andrei Korobeinik ning Heldur Meerits.

EASi poolt ellu kutsutud ettevõtluskonkursi Ajujaht partner on SEB, suurtoetaja Nortal. Ajujahti toetavad Ülemiste City, Borenius, Levira, Deloitte, Tallinna Ettevõtlusamet, Tartu linn ja Tartu Loomemajanduskeskus, Nasdaq, Solaris ja Buildit.

Head Uudised GoodNews