1. Avaleht
  2. Toode
  3. Alma jogurtivalikusse lisanduvad suviselt troopilised maitsed
Alma jogurtivalikusse lisanduvad suviselt troopilised maitsed

Alma jogurtivalikusse lisanduvad suviselt troopilised maitsed

Alma meloni jogurtimaius
Alma meloni jogurtimaius

Alma jogurtivalik on täienenud mitmete põnevate uudismaitsetega, millest esimestena jõuavad poelettidele eksootiline meloni jogurtimaius ning suviselt kerge mango-apelsini light-jogurt.

Valio Eesti AS-i turundusdirektori Krista Kalbini sõnul on jätkuv trend, et jogurtisõbrad soovivad eksperimenteerida traditsiooniliste marja- ja puuviljamaitsete kõrval eksootilisemate ja põnevamate maitsetega. „Meloni maitse on Eesti jogurtitoodete seas täiesti unikaalne. Alma meloni jogurtimaiuses on mahlaseid melonitükke mitte pelgalt maitsenüansina, vaid tõesti rikkalikult – tervelt 14%, mis on ligi kolm korda rohkem võrreldes traditsiooniliste jogurtitega,“ ütles Krista Kalbin. „Eksootiline meloni jogurtimaius sobib soojal suvepäeval ideaalselt magustoiduks või kosutavaks vahepalaks,“ kinnitas Valio turundusdirektor.

Alma rasvatu mango-apelsinijogurt
Alma rasvatu mango-apelsinijogurt

Jogurtisõbrad, kes eelistavad kergemaid maitseelamusi ning jälgivad erilise tähelepanuga rasvasisaldust oma igapäevases menüüs, leiavad Alma 1kg pakendis light-jogurtite seast samuti ühe suvise uudistoote.

„Mango-apelsinimaitselise light jogurti eksootiline maitsevarjund teeb sellest ideaalse suvejogurti, kuigi tegelikult pakub see kerget maitsenaudingut mistahes aastaajal. Lisaks maitseuudisele uuendasime ka Alma 1kg light jogurtite pakendikujundusi – jogurti madalat rasvasisaldust aitab veelgi lihtsamalt ära tunda nii tootenimetus „Light“ kui ka 0,1%-st rasvasisaldust rõhutav pakendimärgistus,“ sõnas Krista Kalbin.

Alma jogurtid on valmistatud puhtast Lõuna- ja Kesk-Eesti farmidest kogutud toorpiimast ning need on säilitusainevabad. Socio uuringukeskuse 2013. aasta IV kvartali andmete põhjal on Alma armastatuim jogurtibränd Eestis.

Valio Eesti on üks suurimaid kohalikke piimatööstusettevõtteid. Peamiselt Kesk- ja Lõuna-Eesti farmide toorpiimast valmistatud Valio Eesti tooteid leiab ka Lätist, Leedust, Venemaalt, Itaaliast, Rootsist ja Ameerika Ühendriikidest. Rohkem kui 360 töötajaga Valio Eesti on juhtivaid kohalikke toorpiima kokkuostjaid, piimatoodete, sh juustude, eksportijaid ning Võru ja Laeva üks suurimaid tööandjaid. Ettevõtte tootevalikust leiab igapäevaseid, aga ka funktsionaalseid piimatooteid, mille aluseks on Valio rahvusvahelise kontserni teaduslikud uuringud ja uued tootmismeetodid. Valios läbi viidud teadustööd on hinnatud ka Nobeli preemiaga.

Head Uudised GoodNews