1. Avaleht
  2. Toode
  3. Alma kohupiimakreemide sarja lisandub uue maitsena aprikoos
Alma kohupiimakreemide sarja lisandub uue maitsena aprikoos

Alma kohupiimakreemide sarja lisandub uue maitsena aprikoos

Alma_aprikoosi_kohupiimakreem_300g_flowEesti tarbijad soovivad üha enam vaheldust kodumaistele marja- ja puuviljamaitsetele eksootilisema lisandiga toodete näol. Sellest ajendatuna tuli Alma kohupiimakreemide tootesarjas poelettidele uus aprikoosi-kohupiimakreem.

„Aprikoos on meeldivalt maheda maitsega tervislik vili. Paljudele meeldib maiustada kuivatatud aprikoosidega, mis sisaldavad ohtralt beetakaroteeni ning kiudaineid, kuid võrreldes aprikoosi tuntud sugulase virsikuga esineb neid piimatoodetes harvemini,“ sõnas Valio Eesti turundusdirektor Krista Kalbin.

Tema sõnul sobib valgurikas kohupiimakreem kergeks magustoiduks ning annab põnevat maitset ka kodustele kookidele ja tortidele. „Kohupiimakreemi muudavad eriliseks mahlased aprikoositükid, mis on eriti efektsed näiteks lähenevate lihavõttepühade puhul valmivates pidulikes küpsetistes,“ ütles Kalbin ning lisas, et leheküljel alma.ee/retseptid leiavad huvilised inspiratsiooniks hulgaliselt tervislikke ja isuäratavaid retsepte nii uue maitsega kohupiimakreemist kui ka teistest Alma toodetest.

Alma aprikoosimaitseline kohupiimakreem on valmistatud värskest eestimaisest toorpiimast ning see on säilitusainetevaba. Kohupiimakreem on müügil 300-grammises flow-pakendis.

Valio Eesti on üks suurimaid kohalikke piimatööstusettevõtteid. Peamiselt Kesk- ja Lõuna-Eesti farmide toorpiimast valmistatud Valio Eesti tooteid leiab ka Lätist, Leedust, Venemaalt, Itaaliast, Rootsist ja Ameerika Ühendriikidest. Rohkem kui 360 töötajaga Valio Eesti on juhtivaid kohalikke toorpiima kokkuostjaid, piimatoodete, sh juustude, eksportijaid ning Võru ja Laeva üks suurimaid tööandjaid. Ettevõtte tootevalikust leiab igapäevaseid, aga ka funktsionaalseid piimatooteid, mille aluseks on Valio rahvusvahelise kontserni teaduslikud uuringud ja uued tootmismeetodid. Valios läbi viidud teadustööd on hinnatud ka Nobeli preemiaga.

Head Uudised GoodNews