1. Avaleht
  2. Toode
  3. Alma muraka-juustukoogimaitseline jogurt naaseb turule
Alma muraka-juustukoogimaitseline jogurt naaseb turule

Alma muraka-juustukoogimaitseline jogurt naaseb turule

Alma 380g muraka-juustukoogijogurtValio Eesti toob turule tagasi Alma muraka-juustukoogimaitselise jogurti, mille tootmine lõpetati 2010. aastal pikka aega kestnud tagasihoidliku murakasaagi tõttu. Enne tootmise katkestamist oli tegemist Alma jogurtiseeria kõige populaarsema jogurtiga.

Valio Eesti turundusdirektori Krista Kalbini sõnul saavutas 2001. aastal turule jõudnud Alma muraka-juustukoogimaitseline jogurt koheselt suure müügiedu. 2010. aastal oli aga murakasaak kõikjal maailmas sedavõrd kehv, et moositehased ei suutnud tagada varasemate mahtude täitmist. „Kuna murakasaak on aga viimase paari aasta jooksul taastunud, siis on aeg armastatud jogurtimaitse poelettidele tagasi tuua,“ ütles Kalbin.

„Enne 2010. aastal tootmise lõpetamist küündis müük 730 000 topsini aastas  – see tähendab, et iga päev müüdi ja söödi rohkem kui  2 000 muraka-juustukoogijogurtit,“ sõnas Kalbin ning lisas, et turule naasev jogurt on läbinud ka mõningase uuenduskuuri. „Uus Alma muraka-juustukoogijogurt vastab meie kvaliteedi¬standarditele,  mis tähendab, et see ei sisalda säilitusaineid,“ sõnas ta.

Alma jogurtid on valmistatud värskest Lõuna-Eesti toorpiimast ning need on säilitusainevabad. Socio uuringukeskuse 2013. aasta IV kvartali andmete põhjal on Alma armastatuim jogurtibränd Eestis.

Head Uudised GoodNews