1. Avaleht
  2. Toode
  3. Alma tõi turule uue crème bruleé maitse
Alma tõi turule uue crème bruleé maitse

Alma tõi turule uue crème bruleé maitse

Alma_creme_brulee_maitseline_kohupiimakreem_150gNovembrikuu toob Eesti poelettidele taas ühe uue hõrgu kohupiimamaiustuse – Alma crème bruleé maitselise kohupiimakreemi 150g topsis.

Valio Eesti turundusdirektori Krista Kalbini sõnul on crème bruleé maitse piimatoodetes üsna haruldane. „Tõime sel suvel esimese katsetusene turule selle populaarse restoranidesserdi maitselise Muah! koorejogurti ja see saavutas koheselt suvekuude müüdavaima topsijogurti positsiooni. Kui koorejogurtis mängib crème bruleé maitse kõrval olulist rolli jogurti hapukas alatoon, siis valgurikas kohupiim on pigem mahedalt magus,“ sõnas Kalbin.

Kuigi kohupiimakreemi on sarnaselt teistele 150-grammises topsis toodetele mugav otse topsist süüa, võivad gurmaanid katsetada kohupiimakreemist ka karamelliseeritud suhkrukattega crème bruleé valmistamist.

„Tõsta kohupiimakreem crème bruleé vormidesse, puista kohupiimakreemile suhkrut ning kuumuta gaasipõletiga suhkrut, kuni see hakkab kergelt mullitama ning taheneb krõmpsuvaks karamellikihiks. Nii lihtsalt valmibki prantsusepärane magustoit, mida võib serveerida ka erinevate marjadega,“ soovitas Valio turundusdirektor.

Alma crème bruleé maitseline kohupiimakreem on valmistatud puhtast eestimaisest lehmapiimast ning see on Alma kohupiimakreemidele omaselt säilitusainevaba.

Valio Eesti on üks suurimaid kohalikke piimatööstusettevõtteid. Peamiselt Kesk- ja Lõuna-Eesti farmide toorpiimast valmistatud Valio Eesti tooteid leiab ka Lätist, Leedust, Venemaalt, Itaaliast, Rootsist ja Ameerika Ühendriikidest. Rohkem kui 360 töötajaga Valio Eesti on juhtivaid kohalikke toorpiima kokkuostjaid, piimatoodete, sh juustude, eksportijaid ning Võru ja Laeva üks suurimaid tööandjaid. Ettevõtte tootevalikust leiab igapäevaseid, aga ka funktsionaalseid piimatooteid, mille aluseks on Valio rahvusvahelise kontserni teaduslikud uuringud ja uued tootmismeetodid. Valios läbi viidud teadustööd on hinnatud ka Nobeli preemiaga.

Head Uudised GoodNews