1. Avaleht
  2. Majandus
  3. ANNA OMA HÄÄL! Tänasest saab hääletada oma lemmik õpilasfirma poolt
ANNA OMA HÄÄL! Tänasest saab hääletada oma lemmik õpilasfirma poolt

ANNA OMA HÄÄL! Tänasest saab hääletada oma lemmik õpilasfirma poolt

Euroopa parim õpilasfirma 2017 Festera

Reedel valitakse Tartus Eesti Rahva Muuseumis 23. korda Eesti parim õpilasfirma. Võistlusest võtavad osa 21 õpilasfirmat üle Eesti, kes selgitavad enda seast neljaosalises maratonlahingus välja parima. Tänasest on võimalik finalistidega tutvuda ja oma lemmiku poolt ka hääl anda.

„Parima õpilasfirma valimine on seekord eriti suurejooneline, sest seda saavad kõik huvilised terve päeva jooksul Eesti Rahva Muuseumisse vaatama tulla või jälgida kõike otseülekande vahendusel,“ märkis võistlust korralava Junior Achievement Eesti direktor Kersti Loor. „Tänasest saab aga juba igaüks oma sõna sekka öelda ja meie Facebook’i kodulehel finalistidega tutvuda ning oma lemmiku poolt hääletada, sest välja antakse ka rahva lemmiku tiitel.“

Parima õpilasfirma valimist saab vaatama minna Eesti Rahva Muusemisse või jälgida otseülekande vahendusel.

Parima õpilasfirma tiitliga pärjatu sõidab suvel Eestit esindama Serbias toimuvale Euroopa õpilasfirmade võistlusele. Eelmisel aastal osutuks Euroopa parimaks just Eesti õpilasfirma Festera, mis valmistab ainulaadseid prügikaste, mis toodavad toidujääkidest väärtuslikku huumust.

Mänguline finaal

„Finaal saab igal juhul olema pingeline. Kokku esitas oma tegevusaruande JA Eestile 39 õpilasfirmat, kuid finaali pääses 21. Kahjuks jäi siiski nimekirjast välja mitmeid tugevaid õpilasfirmasid. Toodete, teenuste ja teadmiste tase tõuseb noortel iga aastaga,“ rõõmustas Loor. „Finaal on küllaltki mänguline – noortel tuleb eelnevalt valmistada ennast tutvustav video, näidata oma lavaesinemist, vestelda žüriiga, demonstreerida oma müügioskusi stendivoorus ning vastata intervjuus keerulistele küsimustele.“

Meeleolukast võistluspäevast ja sellele järgnevast pidulikust auhinnagalast toob JA Eesti kõigi huvilisteni ka mahuka otseülekande koos ekspertkommentaaride, intervjuude ja põnevate üllatustega.

JA Eesti Facebooki lehel tutvustatakse kuni 10. maini iga päeva kolme finalisti ning sealsamas saab ka oma lemmiku poolt hääletada.

ANNA OMA HÄÄL SIIN!

Head Uudised GoodNews