1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Arkogren OÜ esindab eksklusiivselt Eestis 102 aastast keskkonnast hoolivat ettevõtet Tramontina
Arkogren OÜ esindab eksklusiivselt Eestis 102 aastast keskkonnast hoolivat ettevõtet Tramontina

Arkogren OÜ esindab eksklusiivselt Eestis 102 aastast keskkonnast hoolivat ettevõtet Tramontina

Foto: Riina Vaikmaa

Täna korraldavad Brasiilia maalilises ja mägises lõunaosas 1911. aastal asutatud Tramontina  ja Arkogren OÜ koostöös Eestis aktiivse esitluse Toiduakadeemias. Tramontina esindajad ekspordi juht Mateus Zilli ja nugade ekspert Alexandre Frübel tutvustavad koostööd Arkogren OÜ meeskonnaga Eesti kaubanduskeskuste ostujuhtidele Tramontina köögitarvikute eripära.

Tramontina esimene tehas asutati juba 1911. a. Brasiilia lõunaosas asuvas maalilises ja mägises väikelinnas Carlos Barbosa. Praeguseks on ühest väikesest tehasest saanud juba 10 suurt tehast hõlmav tööstushiiglane. Tramontina nime tuntakse rohkem, kui 110 riigis üle maailma. Tema toodangu kogumaht hõlmab juba 12 tuhandet erinevat tooteartiklit, alustades kodukaupadest ja lõpetades tööriistade ning mööbliga. Tramontinal on lai valik erinevaid roostevabast terasest söögiriistade sarju, puitpeaga ja plastikpeaga söögiriistade sarju. Veel toodab Tramontina Roostevabast terasest kolmekordse põhjaga panne, potte ja kastruleid.

Samuti on lai ka Tramontina kasutatavate materjalide valik: roostevaba teras, süsinikteras, alumiinium, plastik ja puit. Tramontina eesmärk on toota kaupu, mis muudavad elu lihtsamaks ja huvitavamaks.

Keskkonnasäästliku suurtööstusena peab Tramontina oluliseks keskkonda säästvat suhtumist ning seepärast rakendab jõulisi samme keskkonna säästmise heaks.

Eestis esindab Tramontina brändi Arkogren OÜ, kes on laia kodukaupade valikut pakkunud nii  jaekauplustele, kui ka toitlustusasutustele juba üle 20 aasta.

Tramontina tarvikute puhul on täitsaim aga hinna ja kvaliteedi suhe, sest igapäevaseks kokkamiseks saab kätte vajalikud kvaliteetsed tarvikud taskukohaselt ehk odavamalt kui mitmete Euroopa tootjate köögis kasutatavad  kokkamiseks vajalikud tooted. Tramontina tooteid müüvad Eestis Selver, Prisma, ETK, Kaubamaja, CoMarket ning lisaks veel Tartu, Haapsalu, Saaremaa, Keila TÜ jpt.

Head Uudised GoodNews