1. Avaleht
  2. Toode
  3. AVALDA TOETUST! Swimitation meeskonda kuulub 25aastane Alan Uustal
AVALDA TOETUST! Swimitation meeskonda kuulub 25aastane Alan Uustal

AVALDA TOETUST! Swimitation meeskonda kuulub 25aastane Alan Uustal

AVALDA TOETUST! Swimitation meeskonda kuulub 25aastane Alan Uustal

Disainiauhinnale BRUNO kandideerib Viljandimaalt Olustverest pärit 25-aastane Alan Uustal, kes osales Swimitation™ vanni väljatöötamises. Kõnesolev vann on unikaalne ja innovaatiline toode, mis loob uusi võimalusi lõõgastumiseks, hüdroteraapiaks ning treeninguks. Vannil on pilkupüüdev ja põhjalikult läbimõeldud disain, mis eristub selgelt.

Facebook’is on käivitatud BRUNO 2014 nominentide seast publiku lemmiku valimine, kus on võimalik oma lemmikule toetust avaldada. Toeta Alanit!

BRUNO on disainiauhind, mida Eesti Disainerite Liit (EDL) annab välja alates 2006. aastast. See on nime saanud disainikateedri rajaja ning esimese disainiauhinna initsiaatori professor Bruno Tombergi järgi.

Auhind antakse välja iga kahe aasta tagant parimale eestlasest toote loojale ja parima disainiprojekti autorile.

EDL soovib disainiauhinna väljaandmisega väärtustada disaineri ametit ja demonstreerida disaini potentsiaali. BRUNO kaudu esitletakse avalikkusele innovatiivseid,  kõrge standardiga, uusi tooteid, mis kutsuksid eestlasi tarbima kodumaist disaini ning motiveeriksid ettevõtjaid ja avalikku sektorit kaasama tootearendusse professionaalseid disainereid. Disainereid ärgitaks avalikkuse tunnustus ja rahaline toetus looma uusi huvitavaid tooteid ja motiveeriks tundma õppima rahvusvahelisi disainisuundumusi. Disainiauhind on tähtsaks hüppelauaks rahvusvahelisele areenile.

Head Uudised GoodNews