1. Avaleht
  2. Teenus
  3. AVATUD ÖÖPÄEVARINGSELT I Prisma kõik kauplused on jaanipäeva eel avatud ööpäevaringselt
AVATUD ÖÖPÄEVARINGSELT I Prisma kõik kauplused on jaanipäeva eel avatud ööpäevaringselt

AVATUD ÖÖPÄEVARINGSELT I Prisma kõik kauplused on jaanipäeva eel avatud ööpäevaringselt

Kõik üheksa Eestis tegutsevat Prisma poodi on 19. – 23. juunini avatud ööpäevaringselt. Kui tavaolukorras on 24/7 avatud viis Prisma kauplust, siis jaanipühade eel hoiavad ööpäevaringselt uksed lahti ka Rocca al Mare, Kristiine ja Vanalinna Prisma Tallinnas ning Annelinna Prisma Tartus.

Prisma Peremarketi operatiivdirektor Teemu Kilpiä sõnul on jaanipühade ajal nõudlus toidukaupade järele tavaolukorraga võrreldes mitmekordne. ”Teeme Prismas pühade eel ja ajal väga intensiivset tööd selle nimel, et meie klientidel oleks jaaniajal võimalikult mugav ja kiire oma sisseoste teha,” märkis Kilpiä.

Lisaks traditsioonilistele jaanisöökidele ja -jookidele on Prisma tänavu pakkumas soodsalt puu- ja juurvilju ning värsket kala. Tarbekaupadest on eripakkumistes kõikvõimalikud grillimisvahendid ning pikniku pidamiseks vajalikud tarvikud.

Prisma Peremarketi sortimendidirektor Kaimo Niitaru toob välja peamised tooted, millest ilmselt kujunevad tänavuste jaanipühade tarbijate hitid. ”Kindlasti on nende hulgas kodumaised lihatooted, šašlõkid ja grill-lihad. Aga ka lõhefilee, arbuus, kurk, tomat ning grillsüsi. Üha rohkem on hakatatud meil jaanipühade ajal tarbima ka alkoholivabu karastusjooke,” ütles Niitaru.

Head Uudised GoodNews