1. Avaleht
  2. Toode
  3. Balbiino tõi müügile mangosorbeti
Balbiino tõi müügile mangosorbeti

Balbiino tõi müügile mangosorbeti

MangoEesti suurim kodumaine jäätisetootja AS Balbiino tõi turule ehtsast mangopüreest valminud sorbeti Mango Smuutike. Väike mangosorbett on madalakalorsusega ja rasvavaba.

„Pisike mahedamaitseline Mango Smuutike sobib oivaliselt suviselt kergeks jahutuseks, saades ekstrakomplimendi nii veganitelt, kaalujälgijatelt kui ka neilt, kes laktoosiga tooteid ei tarbi,“ ütles AS Balbiino turundus- ja kommunikatsioonijuht Enel Kolk.

Mango Smuutike (65 ml, 60 g) sisaldab 80kcal energiat, 0,1g valke, 19,9g süsivesikuid ning ei sisalda rasva.

Sorbettidest pakub AS Balbiino lisaks Mango Smuutikesele Draakoni maasika-puuviljasorbetti. Laktoosivabadest jäätistest on AS Balbiino valikus vanillimaitseline Albiino koorejäätis, mis on kahe kakaoküpsise vahel, nii jäätis kui ka küpsised on laktoosivabad.

AS Balbiino on ainus Eesti jäätisetootja, kellel on BRC toiduohutuse ja kvaliteedijuhtimise sertifikaat. AS Balbiino põhineb 100% Eesti kapitalil, kuulub NG Investeeringute gruppi ja annab tööd 230 inimesele. Lisaks jäätise tootmisele tegeleb AS Balbiino külmutatud ja jahutatud toodetega. AS Balbiino impordib ja vahendab külmutatud köögivilju, marju, kulinaariatooteid, kala ja liha.

Head Uudised GoodNews