1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Bauhof: tahame lähiaastatel kasvada Eestis 20 kaupluseni
Bauhof: tahame lähiaastatel kasvada Eestis 20 kaupluseni

Bauhof: tahame lähiaastatel kasvada Eestis 20 kaupluseni

Bauhof_tahame lähiaastatel kasvada Eestis 20 kaupluseniEesti suurim ehitusmaterjalide ja aiakaupade müüja Bauhof tahab lähiaastatel keti kaupluste arvu Eestis kasvatada 20ni – uusi kauplusi plaanitakse lisaks Harjumaale avada ka teistes olulistes piirkondades üle Eesti. Eelmisel nädalal avas ettevõte Tallinnas Mustika keskuses oma 13nda kaupluse Eestis, kus on ligi 4000 ruutmeetrit müügipinda ning 20 töötajat.

“Eesti ehitussektori stabiilsus on taastunud, seda eriti uue kinnisvara puhul, kuid ka eluasemete uuendamine on hoogustunud,” märkis Bauhof Group ASi tegevjuht Mart Vau. “Uute kaupluste avamine on peamine käibekasvu allikas – tarbija eeldab, et kaup tuleb talle ise koju kätte. Nendele ootusele vastutulekuks on meil vaja katta kogu Eesti ühtlase kauplustevõrguga, milleks vajame täiendavalt 5-7 uut kauplust. Eesti on meie jaoks koduturg ning seetõttu keskendume siinse müügivõrgu terviklikule väljaarendamisele.”

“Uute kaupluste kontseptsioonid varieeruvad ning lähtuvad konkreetsest asukohast,” märkis Bauhof Group ASi turundusdirektor Britte Maidra. “Värskeim, Mustika keskuses avatud Bauhof on uue linnakaupluse kontseptsiooniga, kus on arvesse võetud Mustamäe ja lähiümbruse elanike ootusi nt siseviimistlus-, santehnika- ja aiakaupade osas. Mustamäe Bauhofi esimene päev näitas elavat huvi uue kaupluse vastu – 300 veekeetjat ja soojapuhurit, mis läkisid müüki 5eurose soodushinnaga, müüdi läbi poole tunniga.”

Head Uudised GoodNews