1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Bauhofi kliendid säästsid mullu kliendikaardiga 8,7 miljonit eurot
Bauhofi kliendid säästsid mullu kliendikaardiga 8,7 miljonit eurot

Bauhofi kliendid säästsid mullu kliendikaardiga 8,7 miljonit eurot

Bauhof_logo_Pinnal_Oranz_EstMöödunud aastal tegid 220 000 Bauhofi Meistriklubi liiget ettevõtte 13 kaupluses 4,5 miljonit ostu ja säästsid kliendikaardiga kokku 8,7 miljonit eurot.

„Peale majanduslangust on kliendid hinnatundlikumad, kuid mitmeaastane tarbimisvajaduse sunnitud pidurdamine on tänaseks ostuvajadust oluliselt kasvatanud,“ sõnas Bauhof Group ASi tegevdirektor Mart Vau. „Eluasemete uuendamine on hoogustumas ning Eestis on palju inimesi, kes esimesel võimalusel asuksid oma olemasolevat kinnisvara uuendama või ehitama täiesti uut. Näeme lähiajal kasvuvõimalusi, mistõttu plaanime avada Eesti eri paigus veel 5-7 uut kauplust,“ lisas Mart Vau.

Bauhof Group ASi turundusdirektori Britte Maidra sõnul on Bauhofi tüüpklient 40. eluaastates ja selleks vanuseks on paljud kolinud oma majja või omavad maakodu, kus naiste hobiks on aiandus ja mehed tegelevad ise maja ehituse ja renoveerimisega. „Mahud, mida me müüme, on arvuliselt muljetavaldavad. Meistriklubi liikmete ostetud muruseemnega saaks haljendama lüüa 132 jalgpallistaadioni muruväljakut ning ostetud parketiga on kaetud ligi 7000 elutoa põrandad. Mullu osteti ka näiteks 24 192 200 kruvi, 10 042 288 liitrit mulda, 215 002 võõrasema taime ja 68 877 rulli tapeeti,” märkis Maidra.

Bauhof (www.bauhof.ee) on Eestis suurima turuosaga ehitusmaterjalide ja aiakaupade müüja. Ettevõte. Bauhof Group ASi 2012. aasta käive Eestis kasvas 10% võrra 74,6 miljoni euroni ning ärikasum oli 3,5 miljonit eurot. Bauhofil on Eestis kokku 13 kauplust: sh Tallinnas, Jõhvis, Keilas, Laagris, Rakveres, Põlvas, Haapsalus, Kuressaares, Tartus, Pärnus, Valgas, Viljandis. Ettevõttes töötab üle 450 inimese.

Head Uudised GoodNews