1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Bestselleri “Rikas isa, vaene isa” autor Robert Kiyosaki saabus eriviisidile Eesti tudengeid koolitama
Bestselleri “Rikas isa, vaene isa” autor Robert Kiyosaki saabus eriviisidile Eesti tudengeid koolitama

Bestselleri “Rikas isa, vaene isa” autor Robert Kiyosaki saabus eriviisidile Eesti tudengeid koolitama

kiyosaki-ja-tudengid
Foto: Ljudmilla Kuhto

Bestselleri “Rikas isa, vaene isa” autor Robert Kiyosaki tegi erivisiidi Eestisse, et anda täna ja homme Ettevõtluskõrgkoolis Mainor tudengitele kaks päeva tasuta loenguid.

Ettevõtluskõrgkooli Mainor tegevjuhi Kristjan Oadi sõnul käis Kiyosaki aasta tagasi Eestis ning kuna talle toona südamest meeldis tudengitega suhelda, siis pakkus ta ise, et tuleb järgmine kord siia omast ajast ja täiesti tasuta. “Kiyosaki esindaja Roland Tokko andiski veidi aega tagasi teada, et tal on Soomes kohtumised ja ta saaks Eestist läbi astuda, mis on küllalt harukordne,” ütles Oad.

“Robert Kiyosaki, koos oma nõuniku Tom Wheelwrightiga mingit hinnaalandust ei tee ja annavad 80le õpilasele kaks täispäeva loenguid ning mängivad Cashflow mängu,” lisas Oad.

robert-kiyosaki-ja-tom-wheelwright
Foto: Ljudmilla Kuhto

Roberti Kyosaki on USA-s finantshariduse ja rahalise vabaduse eestkõneleja, investor, ettevõtja ja bestsellerite autor ning finantskirjaoskust tõstva lauamängu Cashflow looja. Kiyosaki tuntuimat teost “Rikas isa, vaene isa” on Eestis müüdud üle 50 000 ja maailmas enam kui 28 miljonit eksemplari.

Koolituse korraldamist toetatakse Euroopa Liidu Euroopa Sotsiaalfondi vahenditest.

Head Uudised GoodNews