1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Bikeep laiendab tootevalikut
Bikeep laiendab tootevalikut

Bikeep laiendab tootevalikut

Foto: Bikeep
Foto: Bikeep

Nutikaid rattahoidikuid tootev Bikeep võttis KredExilt stardilaenu, et alustada masstootmist ning laiendada tegevust välisriikidesse.

Innovaatiliste rattahoidikute vastu on huvi suurenenud nii Eestis kui mujal maailmas. Ettevõtte tegevjuhi Kustas Kõivu sõnul soovib Bikeep muuta jalgrattahoidikud kättesaadavaks võimalikult suurele hulgale jalgratturitele üle maailma. Sellest tulenevalt käib mitmekülgne töö nii tootearenduse kui ka äriarenduse suunal.

„Meie eesmärk on laiendada tootevalikut ning pakkuda klientidele senisest ergonoomsemaid rattahoidikuid, kui ka rattalaenutus ja kasutajalt kasutajale rattarendi võimalusi. Lisaks on eesmärk alustada masstootmisega ning tagada tootmise töökindlus,“ märkis Kõiv.

KredExi ettevõtlusdivisjoni juhi Lehar Küti sõnul on stardilaen suunatud alustavatele ja kuni kolm aastat tegutsenud väikese ja keskmise suurusega ettevõtjatele investeeringuteks ja käibevahenditeks. „Bikeep on suure arengupotentsiaaliga ettevõte, millel on uuenduslik äriidee ja tugev meeskond. Stardilaenu abil saab ettevõte laiendada oma tegevust välisturgudele ning täiendada oma meeskonda uute töötajatega,“ ütles Kütt.

Ilusa disainiga ning jalgrattasõbralikud Bikeepi rattahoidikud on välja töötatud koostöös Eesti jalgrattaentusiastidega.

Head Uudised GoodNews