1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Canon avalikustas uue pilveteenuse irista
Canon avalikustas uue pilveteenuse irista

Canon avalikustas uue pilveteenuse irista

Canon avalikustas uue pilveteenuse iristaCanon avalikustab täna irista –pilvepõhise pildihaldusplatvormi, mis võimaldab kasutajatel uuel moel oma fototeeke vaadata ja hallata.

Tänapäeval teevad inimesed palju digifotosid, mis jäävad mitmesse eri seadmesse. Canoni loodud irista eesmärgiks on kogu pildikogu haldamine ühest kesksest kohast. Varem beetaversioonis nime all Project1709 tuntud platvorm lihtsustab iga pildi leidmist, olenemata sellest, kas see jäädvustati kaamera või nutitelefoniga.

irista loomisel lähtuti järgmisest neljast tarbija vajadusest:

  • Lihtne kasutada: piltide otsimine fotokogust on kiire ja lihtne.
  • Lihtne jagada: Pilte saab laadida otse  sotsiaalvõrgustikesse
  • Inspireeriv: detailne ülevaade kõikidest piltidest oma pildistamisoskuste parandamiseks.
  • Kontroll: kõik pildid on ühte kohta salvestatud ning neile pääseb igal ajal ja kõikjalt ligi.

Teenus toetab laia failivormingute valikut, sellel puudub failimahu piirang ning see laeb uued pildid automaatselt pildikogusse. Kasutajaliidest toetab otsinguindeks, mis võimaldab pildi mitme eri kriteeriumi põhjal üles leida. irista disain sisaldab kohandatavat ajajooneriba ja sildipõhiseid filtreerimisvalikuid, mis lihtsustavad piltide leidmist kuupäeva, asukoha, kohandatud kasutajasiltide, objektiivi tüübi ja palju muu põhjal. Ühendus sotsiaalvõrgustikega võimaldab kasutajatel pilte mõlemal platvormil avaldada ja ka kommentaare otse irista liideselt vaadata.

„Inimesed teevad varasemast oluliselt rohkem pilte, kasutades selleks mitut seadet, kuid erinevate salvestuskohtade korral võib piltide nautimine keeruliseks osutuda,” tõdes Canon Europe’i hobipildindusgrupi juht Alessandro Stanzani. „irista näol oleme loonud platvormi, mis lahendab selle probleemi. Hetkel on see ainus sellist tüüpi teenus, mis on loodud täielikult kasutajate vajaduste põhjal, sisaldades beetaetapi jooksul saadud rohket tagasisidet.”

irista sisaldab astmelisi kasutajapakette, et vastata erinevatele vajadustele. Esimene aste pakub 10 GB ulatuses tasuta pilvesalvestusruumi. Sellega saavad tavapildistajad ja hobifotograafid kasutada irista platvormi kõiki funktsioone. Suurema ruumivajadusega edasijõudnud harrastajad või professionaalsed kasutajad saavad valida ka kahe mahukama astme – 50 GB ja 100 GB – vahel, mis on saadaval kuu- või aastatasu eest.

irista kasutajapaketid on järgmised.

  • Kuni 10 GB: tasuta ja kõigi funktsioonidega.
  • Kuni 50 GB: 4,99 eurot kuus või 49,00 eurot aastas.
  • Kuni 100 GB: 10,99 eurot kuus või 109,00 eurot aastas.

irista teenuse täisversioon on nüüd veebis saadaval. Registreerida saab külastades aadressi:  www.irista.com

Head Uudised GoodNews