1. Avaleht
  2. Toode
  3. Canon esitleb uut LEGRIA HF R seeriat
Canon esitleb uut LEGRIA HF R seeriat

Canon esitleb uut LEGRIA HF R seeriat

Legria HF R606Canon esitles kolme uut LEGRIA HF R seeriasse kuuluvat videokaamerat – LEGRIA HF R68, LEGRIA HF R66 ja LEGRIA HF R606. Kaamerad jäädvustavad videot täiskõrglahutuse kvaliteediga ning on lihtsalt kasutatavad igale pereliikmele.

Kombineerides Canoni täiskõrglahutusega videosüsteemi kõrgkvaliteetse DIGIC DV4 protsessoriga, jäädvustavad uued videokaamerad eriti detailsed videod. 57-kordse täiustatud suumi ja 32-kordse optilise suumiga mudelid võimaldavad jäädvustada stseene ja objekte nii kaugel kui ka lähedal.

Legria HF R68Zoom Framing Assist funktsioon võimaldab objekti lihtsamalt kaadris hoida. Hoides all integreeritud otsingunuppu, panoraamib videokaamera automaatselt välja, et määrata enne uuesti sisse suumimist objekti asukoht. Kaamera intelligentne pildistabilisaator vähendab suumimise ajal automaatselt ka kaameraraputust.

LEGRIA HF R68 kaameral on uus laia kinnitusega objektiiv, mida saab kiiresti kaamera külge paigaldada, et lühendada fookuskaugus suuruseni 26,9 mm, laiendades seega videokaamera üldist vaadet.

Videotele on võimalik lisada erinevaid salvestusrežiime. Aegluubis salvestamisega saate vähendada kiirust 1/2 võrra või kiirendada sündmusi kuni 1200 korda.

Legria HF R66Baby Mode (Beebirežiim) režiimis salvestatakse jäädvustatud videod automaatselt spetsiaalsesse albumisse, võimaldades videomaterjali sujuvat taasesitust. Faili lukustamise funktsiooniga saab keelata failide kustutamise või redigeerimise, et vältida materjali kogemata kustutamist.

Jäädvustatud videomaterjali saab teistesse seadmetesse , sealhulgas nutitelefonidesse, tahvelarvutitesse ja Canoni värskelt avaldatud seadmesse Connect Station CS100 jagada NFC-ühilduvuse kaudu. Samuti saab sisu laadida üles sotsiaalmeedia saitidele ja pilveteenustesse. Lisaks sellele ühildub LEGRIA HF R606 FlashAiri SD-kaartidega – võimaldades jagada, salvestada ja esitada videomaterjali ilma Interneti-püsiühenduseta nutitelefonis või tahvelarvutis.

Head Uudised GoodNews