1. Avaleht
  2. Toode
  3. Canon rõõmustab uue võimsa kompaktkaameraga EOS M3
Canon rõõmustab uue võimsa kompaktkaameraga EOS M3

Canon rõõmustab uue võimsa kompaktkaameraga EOS M3

Canon EOS M3_Tech_4Canon tõi turule võimsa kompaktkaamera EOS M3, mis on loodud harrastusfotograafidele, kes nõuavad tipptasemel töövõimet. EOS M3 ühendab kompaktses keres Canoni konkurentsitut pildikvaliteeti ja DSLR-tasemel juhitavust ning võimaldab jäädvustada ümbritsevat detailirikkalt. EOS M3 keskne osa on Canoni esimene 24,2-megapiksline APS-C CMOS-andur ja kõige täiustatum pildiprotsessor DIGIC 6, mis tagavad esmaklassilised fotod ja Full HD videod. Kaamera on varustatud uue Hybrid CMOS AF III tehnoloogia ja 49-punktise automaatse teravustamise süsteemiga. Kaamera intuitiivsed DSLR-tüüpi nupud, juhtimine ning objektiivi vahetamise võimalus on peidetud kompaktsesse ergonoomilisse keresse, mida on võimalik kõikjale kaasa võtta.

Canon EOS M3Ilus ja võimas

EOS M3 tagab 24,2-megapikslise anduri abil kõikide piltide selguse, rikkalikud värvid ja üksikasjalikkuse nii linnavaadete ja maastike kui ka linnakunsti ning portreede korral. Valguse hääbudes ja hämaruse saabudes toimib EOS M3 suurepäraselt, kuna anduri ulatuslik ISO-vahemik 100–12 800 võimaldab teha erksaid, tõetruid ja madala müratasemega võtteid isegi kõige keerulisemates valgustingimustes.

Kiireks loodud kaamera EOS M3 49-punktine automaatse teravustamise süsteem ja uus uuenduslik tehnoloogia Hybrid CMOS AF III tagavad välkkiire toimimise, teravustades kuni 6,1 korda kiiremini kui algne EOS M. Seega on objekt alati fookuses, olgu pildistatavaks safaril raskesti tabatav loom või linnas toimuv tänavaetendus.

Legendaarne EOS-i kujundus ja juhtnupud

EOS M3 on eheda EOS-i kujundusega mugava käepideme tõttu käepärane. Otsene juurdepääs mitmetele juhtnuppudele, sealhulgas ärikompensatsiooni nupule, põhijuhtnupule ja kohandatavatele nuppudele, võimaldab kaamera sätteid oma pildistamisviisi põhjal reguleerida.

Kadreerimise mitmekülgsuse tagamiseks saab 7,5 cm (3,0-tollist) LCD-puuteekraani 180 kraadi üles ja 45 kraadi alla liigutada, võimaldades iga nurga alt pildistada ning kasutada mitmikpuutega juhtimist. Ekraan annab juurdepääsu ka Canoni intuitiivsele EOS-i DSLR-ides kasutatavale puutemenüüsüsteemile.

EOS M3 on kaamera, mille kohandatavad juhtnupud, sünkroonpesa Canon Speedlite’i välklampidele ja valikuline kallutatav elektrooniline pildiotsija võimaldavad kaamerat enda järgi mugandada. Ühilduvus EF-M objektiividega, sealhulgas mitmete pannkook- ja suumobjektiividega, võimaldab pildistada igas olukorras. Samuti saab loomingulise abirežiimi abil kaamerat puuteekraani liidese kaudu juhtida ja näha pildistamisel reaalajas efektide eelvaadet. Sätteid, nagu eredust, taustahägusust, värvide erksust, kontrasti, soojust ja filtriefekte, saab muuta ning nende kombinatsioone salvestada, et vajaduse korral neid uuesti kasutada.

Meeldejäävad videod

Algajad filmitegijad saavad väärtuslikke hetki Full HD kvaliteediga jäädvustada, valides kaadrikiiruseks 24p, 25p või 30p ja kasutades jagamiseks MP4-vormingut. Kaamera ette jääv on alati fookuses, sest täiustatud tehnoloogia Hybrid CMOS AF III pakub pidevat automaatset teravustamist. Suuremate kogemustega fotograafidele võimaldab puutega automaatne teravustamine valida LCD-ekraanil automaatse teravustamise punkte isegi liikuvate objektide korral ja luua professionaalseid esiletõstetud fookusega efekte.

Juhi ja jaga

Võimega jäädvustada kauneid fotosid kaasneb vabadus kaamerat eemalt juhtida ja pilte edastada, kasutades integreeritud WiFi- ja NFC-ühendust. Ebatavalistes olukordades ja asendites pildistamisel unikaalse perspektiivi saavutamiseks on abiks kaugpildistamise uus rakendusega Camera Connect, mis võimaldab juhtida kaamera põhifunktsioone. Dünaamiline NFC võimaldab pilte ühe puudutusega nutiseadmetesse edastada ning automaatse sünkroonimise funktsiooni abil on võimalik kõik pildid koheselt Canoni pilveteenusesse (irista) üles laadida.

Kaamera EOS M3 põhieelised

  • Jõudlus ja loovus, mida saab EOS-iga kõikjale kaasa võtta.
  • Spontaansus. Naudi kiiret ja tundlikku teravustamist.
  • Juhi fotode loomist ja suurendage oma loovust.
  • Ole videotega sama loominguline kui fotodega.
  • WiFi kaudu kaamera kaugjuhtimine ja piltide jagamine.

Canon Europe

Canon Europe on regionaalne müügi- ja turundusettevõte, mis esindab 116 riigis tegutsevat kontserni Canon Inc. Ettevõte annab tööd enam kui 11 000 inimesele Euroopas, Lähis-Idas ja Aafrikas. Canoni tooteportfelli kuuluvad digitaalseid kompakt- ja peegelkaamerad, televisioonis kasutatavad objektiivid, kaasaskantavad röntgeniaparaadid, mitmefunktsioonilised ja professionaalsed printerid ning nendega seotud teenused. Canon investeerib suures mahus uurimis- ja arendustöösse, et tagada oma klientidele alati kõige paremad ja uuenduslikumad tooted ja teenused. Alustades harrastusfotograafidest ja lõpetades suurte trükiettevõtetega võimaldab Canon kõigil oma klientidel teoks teha nende enda kirge piltide vastu.

Head Uudised GoodNews