1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Canon tähistab 100 miljoni vahetatava objektiivi tootmist
Canon tähistab 100 miljoni vahetatava objektiivi tootmist

Canon tähistab 100 miljoni vahetatava objektiivi tootmist

Canon_EF_Lineup_100Million_current_modelsCanon tähistab täna objektiivitootmises uue etapi saavutamist, olles tootnud 100 miljonit EF-sarja vahetatavat objektiivi. See maailma esimese 100 miljoni objektiivi valmistamise piiri ületanud tootja tiitel saavutati ligikaudu 11 kuud peale Canoni teadet 90 miljoni objektiivi täitumisest mais 2013.

Viimase 27 aasta jooksul alates ettevõtte enda EF-objektiivide ja EOS peegelkaamerate turuletulekust märtsis 1987 on Canon olnud pildindustööstuse esirinnas, juhtinud laialdaste uuenduslike tehnoloogiate arengut ning tutvustanud maailmale rohkeid tehnoloogilisi lahendusi, nagu ultrahelimootor (USM), pildistabilisaator (IS) ja mitmekihilised difraktsiooni võimaldavad optilised (DO) elemendid. Hiljuti sai Canoni objektiivist EF 200–400 mm f/4L IS USM Extender 1,4x maailma esimene supertelesuum, millel on sisseehitatud 1,4-kordne telekonverter.

Canoni ulatuslik EF-objektiivide sari pakub jätkuvalt kogu maailmas nii amatööridele kui ka professionaalidele kasutuskogemust, koosnedes enam kui 80 mudelist ja olles seega praegu suurim turul olev sari. Hiljutised uuendused on EF-sarja haaret veelgi enam laiendanud: 2012. aasta jaanuaril tulid välja Canoni EF-kinofilmiobjektiivid digitaalseks filmitootmiseks ja septembris 2012 EF-M-objektiivid selle kompaktsüsteemikaamerale EOS M.

Canoni EF-sarja kasvavat populaarsust rõhutas hiljuti ka ettevõtte taaskordne ülemaailmne juhtpositsioon vahetatavate objektiividega digitaalkaamerate turul juba 11. aastat järjest. Peale selle tähistati 2014. aasta veebruaris veel ühte uut tootmissaavutust, kui Canoni filmiga ja digitaalsete EOS-sarja vahetatavate objektiividega kaamerad ületasid 70 miljoni ühiku piiri.

Canon jätkab ka edaspidi oma optikaalasel oskusteabel põhinevate mitmekülgsete kujutistehnoloogiate täiustamist ning laiendab fotograafia- ja videokultuuri erakordsete ja usaldusväärsete objektiivide ja kaamerate loomisega, mis vastavad nii argipildistajate kui ka edasijõudnud amatööride ja profifotograafide vajadustele.

Head Uudised GoodNews