1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Canon tähistab 13. järjestikust aastat ülemaailmse vahetatava objektiiviga digitaalkaamerate turu esinumbrina
Canon tähistab 13. järjestikust aastat ülemaailmse vahetatava objektiiviga digitaalkaamerate turu esinumbrina

Canon tähistab 13. järjestikust aastat ülemaailmse vahetatava objektiiviga digitaalkaamerate turu esinumbrina

Canon 5D-SCanon Inc. tähistab tänavu 13. aastat kestnud liidripositsiooni vahetatava objektiiviga digitaalkaamerate turul, mis hõlmab nii DSLR- kui kompaktseadmeid.

2003. aastal tegi Canon läbimurde, tuues turule mudeli EOS 300D. See kaamera, milles konkurentsivõimeline hind oli kombineeritud kompaktse ja kerge disainiga, haaras kohe juhtiva positsiooni kogu maailma turgudel, pannes aluse Canoni valitsusajale DSLR sektoris. Sestsaadik on Canon jätkanud tööstusharu juhtivate toodete loomist nii professionaalses fotograafias kui ka tarbekaupade turul. Nende hulka kuulub legendaarne EOS 5D seeria, mis sai alguse kaamerast EOS 5D; selle varustusse kuulus videosalvestuse funktsiooniga täiskaadriandur, mis sillutas teed DSLR videosalvestusele.

2015. aastal tõi Canon turule terve seeria EOS sarja mudeleid, sealhulgas EOS 5DS ja EOS 5DS R, millel oli maailma suurim pikslite arv- 50,6 megapikslit, ning EOS M3 peeglita kaamera. 2016. aastal laienes Canoni EOS tootesari veelgi; hiljuti toodi turule sarja lipulaev EOS-1D X Mark II, silmapaistev professionaalne peegelkaamera, mis suudab salvestada pidevalt kiirusega 14 kaadrit sekundis, ning EOS 80D, võimas ja mitmekülgne asjaarmastajatele mõeldud DSLR, milles on kombineeritud kvaliteetne fotosalvestus ja suur hea reaktsiooniga pildistamiskiirus.

Kogu EOS sarja toetab Canoni ulatuslik EF objektiivide kollektsioon, mille tootmismaht ületas 2015. aasta juunis 110 miljoni ühiku piiri ning kuhu kuulub hetkel kokku 98 mudelit.

Oma mitmekülgset tooteportfelli pidevalt lihvides ja täiendades jätkab Canon tööstusharu juhtivate toodete loomist, et rahuldada paljude erinevate kasutajate üha arenevaid loomingulisi vajadusi, edendada ülemaailmset turgu ja kindlustada oma positsiooni pildisalvestustehnoloogia teejuhina.

Head Uudised GoodNews