1. Avaleht
  2. Toode
  3. Canon tõi turule uued IXUS-e mudelid
Canon tõi turule uued IXUS-e mudelid

Canon tõi turule uued IXUS-e mudelid

Canon lisas eile oma tunnustatud kompaktsete digikaamerate valikusse kolm uut kõrgtasemel suumiga IXUS-sarja kaamerat ja ühe uue PowerShot-mudeli. Kaameras IXUS 255 HS ning õhukestes mudelites IXUS 135 ja IXUS 132 on kombineeritud silmapaistev disain Canoni tunnustatud kujutis- ja objektiivitehnoloogiaga, pakkudes nii kvaliteetseid tulemusi kui ka õhukest ja stiilset metallkorpust. Uus algajatele suunatud mudel PowerShot A2500 pakub aga lihtsat pildistamisvõimalust moodsas, kompaktses ja taskukohases vormis.

Mudelid IXUS 255 HS ja IXUS 135 on uusimad lisandid Canoni üha suurenevasse WiFi-funktsiooniga kaameratevalikusse, lihtsustades kasutajate jaoks oma piltide ja videoklippide sõprade, pere ja jälgijatega jagamist. Lihtne ühilduvus nutitelefonide ja tahvelarvutitega võimaldab sisu populaarsetesse sotsiaalvõrgustikesse üleslaadimist, samas kui mobiiltelefoni kaudu kasutatav GPS-funktsioon võimaldab kasutajatel asukohasiltide lisamisega oma õhtuste sündmuste või puhkuste marsruute jälgida.

Alates algajatele suunatud tasemest kuni tipptasemel mudeliteni, on kogu Canoni kompaktkaameravalik loodud kõrgkvaliteetsete piltide ja videote tegemiseks. Kaamerate IXUS 135, IXUS 132 ja PowerShot A2500 16-megapikslised sensorid on kombineeritud Canoni DIGIC 4 pildiprotsessoriga, et kasutajad saaksid luua minimaalse müra ja loomulike värvidega plakatisuuruseid pilte. Kaameras IXUS 255 HS on kasutusel Canoni tipptasemel HS-süsteem koos 12,1-megapikslise CMOS-sensori ja DIGIC 5 protsessoriga, võimaldades sellel mudelil saavutada kvaliteetseid tulemusi ka hämaras.

Uute mudelite hea jõudluse ja kompaktsuse aluseks on Canoni suur pärand optikatööstuse vallas. Kaamera IXUS 255 HS 24 mm ülilainurkobjektiiv ja 10-kordne optiline suum võimaldab kasutajatel tegevust lähemalt jäädvustada ja iga detaili tabada, samas kui kaameratel IXUS 135 ja IXUS 132 on 8-kordse optilise suumiga 28 mm objektiiv üliõhukeses keres, mis mahub hõlpsalt taskusse. Intelligentse pildistabilisaatoriga tasemel optiline pildistabilisaator valib seitsme[i] eri režiimi seast sobivaima, et neutraliseerida kaamera värinat ning tagada sujuvad videod ja teravad pildid isegi keerulistes olukordades. Igal uuel mudelil on olemas ka kvaliteetset digitaalset suumi pakkuv ZoomPlus tehnoloogia, mis võimaldab objektiivi ulatuse kahekordistada ja säilitab samas pildi detailsuse.

Kõik neli uut kaamerat on loodud selleks, et muuta kõrgkvaliteetsete piltide ja HD-videote tegemine lihtsaks. Uutel algajatele mõeldud IXUS- ja PowerShot-mudelitel on olemas nutikas automaatrežiim, mis tuvastab kuni 32 eri stseeni ja rakendab sobivaimad sätted ideaalse tulemuse saamiseks. Piltide täiendamiseks või dramaatilise, ainulaadse või lõbusa perspektiivi lisamiseks saab kasutada ka loomingulisi režiime, nagu miniatuuri-, mängukaamera-, kalasilma- ja monokroomiefekt.

Kaameral IXUS 255 HS on olemas ka hübriid-automaatrežiim, mis kasutab stseenituvastustehnoloogiaga nutikat automaatrežiimi optimaalsete sätetega piltide tegemiseks ning jäädvustab enne päästiku vabastamist ka nelja sekundi pikkuseid videoklippe. Seejärel ühendatakse kõik selle päeva jooksul jäädvustatud videoklipid üheks ülevaatlikuks videoks, mida saab ka veebis jagada, et anda sõpradele ülevaade mõne fotokogu telgitagustest.

Mudelid IXUS 255 HS ja IXUS 135 lihtsustavad piltide sõprade ja perega jagamist sotsiaalvõrgustikes, nutitelefonides ja tahvelarvutites. WiFi-ühenduse[ii] abil saab kaameraid ka nutitelefonide või tahvelarvutitega juhtmevabalt ühendada ning pilte Canoni rakendusega CameraWindow otse Facebooki, Twitterisse või YouTube’i üles laadida. Mobiiltelefoni kaudu kasutatav GPS-funktsioon võimaldab kasutajatel oma piltidele nutitelefoni GPS-iga asukohateavet lisada, et hiljem iga võtte asukohta vaadata.

Ka tasuta juurdepääs veebikeskkonnale CANON iMAGE GATEWAY võimaldab kasutajatel pildialbumeid jagada või pilte ja videoid koduse WiFi-võrgu kaudu otse varundada. Samuti on võimalik teisaldada pilte mitmetesse eri koduseadmetesse, sealhulgas arvutitesse või ühilduvatesse juhtmevaba ühendusega printeritesse[iii].

Uutel IXUS-mudelitel on kompaktse ja peene disainiga stiilsed metallkorpused, mis sobivad igasse taskusse või käekotti. Mudelitel IXUS 135, IXUS 132 ja PowerShot A2500 on olemas suur 6,7 cm (2,7 tolli) ekraan, samas kui kaameral IXUS 255 HS on kvaliteetne 7,5 cm (3 tolli) ja 460 000 punktiga PureColor II G LCD-ekraan, mis on ideaalne teravate detailide ja erksate värvidega võtete kadreerimiseks ja ülevaatamiseks, isegi keeruliste nurkade alt või ereda päikesevalguse käes.

Kõigil uutel mudelitel on olemas ka säästurežiim, mis võimaldab säästliku akukasutuse abil kauem pildistada ja kuni 30% rohkem pilte teha – ideaalne perekondlikel väljasõitudel või puhkustel.

Head Uudised GoodNews