1. Avaleht
  2. Toode
  3. Canon toob Tallinnasse Baltikumi ja Skandinaavia tehnikaajakirjanikud
Canon toob Tallinnasse Baltikumi ja Skandinaavia tehnikaajakirjanikud

Canon toob Tallinnasse Baltikumi ja Skandinaavia tehnikaajakirjanikud

Powershot G5 X18.-19. novembril toimub Tallinnas Tallink City Hotellis Canoni uute toodete esitlus, mille raames tuleb ettevõtte uusimate fotokaameratega tutvuma ligi 50 ajakirjanikku ja blogijat Eestist, Lätist, Leedust, Soomes, Rootsist, Norrast ja Taanist.

Üritusel keskendutakse peamiselt Canoni tipptasemel kompaktkaameratele ning printerilahendustele, mida tutvustavad Canoni Skandinaavia tootejuhid. Lisaks tootetutvustusele saavad kõik osalejad kaameraid testida kahes erinevas töötoas, mida viivad läbi moe- ja portreefotograaf Tiina Puputti Soomest ning linnaruumi- ja ekstreemspordi fotograaf Artur Sadovski Eestist.

Powershot G9 XVastavalt Canoni Facebookis hetkel käimasolevale fototeemale mahajäetud kohtade pildistamisest, saavad Baltikumi ja Skandinaavia ajakirjanikud võimaluse näha ja pildistada ka Tallinna hüljatud paiku. Canoni kaameratega käiakse fotoekskursioonil nii Patarei vanglas kui ka Noblessneri kvartalis.

Canoni Soome turundus- ja kommunikatsioonijuhi Valpuri Mäkineni sõnul korraldab Canon sellist rahvusvahelist pressiüritust Baltikumis ja Skandinaavias esmakordselt. „Meil on hea meel, et saame Tallinnasse kokku tuua nii paljud regiooni ajakirjanikud, kes fotograafiast ja kaameratest huvitatud on. Tallinn on fotoürituse jaoks ajakirjanikele põnev koht,“ kinnitas Mäkinen.

EOS M10 1Uued kaamerad, millele pressiüritusel keskendutakse, on oktoobris Pariisis Canon EXPO messil esitletud PowerShot G5 X,  PowerShot G9 X ning hübriidkaamera EOS M10.  Kaameral PowerShot G5 X on digipeegelkaamerale omane profitasemel juhtimisvõimalused ja kvaliteet, PowerShot G9 X on tipptasemel kiire ja taskupärane kaamera ning hübriidkaamera EOS M10, mis on peegelkaameratele sarnaselt vahetatavate objektiividega.

Head Uudised GoodNews