1. Avaleht
  2. Toode
  3. Canon tutvustab uusi nõrgas valguses töötavaid valvekaameraid
Canon tutvustab uusi nõrgas valguses töötavaid valvekaameraid

Canon tutvustab uusi nõrgas valguses töötavaid valvekaameraid

VB-M50BCanon Europe tutvustas möödunud nädalal kaht uut nõrgas valguses töötavat turvakaamerat. Mõlemal siseruumides kasutamiseks mõeldud kaameral, nii panoraamimise-kallutamise-suumimise funktsiooniga (pan-tilt-zoom, PTZ) mudelil VB-M50B, kui kuppelkaameral VB-H651V, on uusi omadusi, mis aitavad tagada pildi kõrget kvaliteeti isegi keerulistes nõrga valguse tingimustes. Uued kaamerad sobivad kasutamiseks mitmesugustes oludes, mis nõuavad ööpäevaringset valvet, kaasa arvatud infrastruktuuri rajatiste, jaemüügipindade, kaubanduslike hoonete ja linnaruumi valveks.

Mõlemal mudelil on uus graafiline kasutajaliides (graphical user interface, GUI) ja selleks mõeldud sisse ehitatud Mobile Viewer, mis toetab mitmeid veebilehitsejaid ja mobiiliseadmeid ning on loodud paigaldajatele ja lõppkasutajatele parema ühilduvuse ja hallatavuse pakkumiseks.

Uus VB-M50B, kõrge tundlikkusega 1,3MP PTZ võrgukaamera, näitab silmapaistvat kvaliteeti nõrgas valguses, isegi 5-kordse optilise suumiga. Suur ava, mis laseb kaamerasse suurema koguse valgust, tagab selged pildid isegi võimsa suurendusega.

VB-H651V 03

Suure tundlikkusega sensori ja kõrge jõudlusega pildiprotsessoriga suudab VB-M50B edastada pilti isiku näost äratuntava värvitooniga 90 meetri kauguselt kuuvalgusega võrreldavas taustavalguses (0,08 luksi). See muudab kaamera ideaalseks olukordades, kus vajatakse 24-tunnist valvet, kaasa arvatud varjatud luure ja tõendite kogumine õiguskaitseasutuste jaoks ja turvakaamerad linnaruumis.

Lisaks on mudelil VB-M50B veel Canoni uus, selge infrapuna töörežiim (Clear IR Mode), mis laseb kaamerat kasutada nii päeval kui öösel kõrge lahutusega mustvalgete kujutiste loomiseks. Nii luuakse värvilisest selgemaid, suurema lahutuse pilte mis on detailsemad, eriti just pika vahemaa tagant. Kaamera suudab muuhulgas vähendada kuumusest tulenevaid moonutusi, sobib kaugseireks keerulistes tingimustes.

Mudel VB-H651V pakub täis-HD resolutsiooni ja laia, kuni 122,1⁰ vaatenurka. Selle tulemusena suudab kaamera luua suurt ala katvaid teravaid, hästi eristuvaid pilte. Ideaalne valvekaameraks olukorras, kus vajatakse kõrgemat pildikvaliteeti, et selle abil kasutada funktsioone nagu näo tuvastamine või analüütika jaemüügis, haridusettevõtetes, panganduses ja kaubandusruumides.

Mõlemal mudelil on liikumisega kohanduv müravähendus (Motion Adaptive Noise Reduction), Canoni uus tehnoloogia, mis tajub liikuvaid objekte ja kasutab müravähendust parema tulemuse saamiseks nõrgalt valgustatud ruumides. Müravähendust dünaamiliselt reaalajas reguleerides, lähtudes olukorrast ja tingimustest, tagab tehnoloogia salvestatud piltide parima võimaliku kvaliteedi efektiivseks ohtude tuvastamiseks ja identifitseerimiseks.

Julian Rutland, Canon Europe Euroopa NVS turundusdirektor, ütleb: „Vajadus suurepäraseid tulemusi andva videovalve süsteemi järele, millega saab salvestada kvaliteetseid pilte nii öösel kui päeval, kasvab. Seega on nõrgas valguses kasutatav tehnoloogi muutunud olulisemaks kui kunagi varem. Meie uued kaamerad on fantastiline lisand meie olemasolevasse tootevalikusse ning pakuvad integreerijatele ja paigaldajatele jõudlust, vastupidavust ja kvaliteeti, mida Canoni toodetelt oodatakse.“

Tehnilised andmed:

  • Mudeli VB-M50B ava jääb lainurkvõtte F/1,8 ja telefoto F/2,4 vahemikku, mille fookuskaugus on 600mm (35mm filmi ekvivalent). Pildid jäädvustatakse eraldusvõimega 1,3MP. Kaamera jäädvustab värvilisi kujutisi hämaras valguses, kuni 0,4 luksi, ja edastab mustvalgeid pilte minimaalse valgusega 0,002 luksi. VB-M50B sisaldab ka asfäärilisi ja UD (Ultra Low Dispersion) läätseelemente, et vähendada kromaatiliste kõrvalekallete riski ning hoida kujutiste fookust ja teravust
  • VB-H651V mudeli juures on kasutatud 2,1MP täis-HD eraldusvõimega 1/3” CMOS sensorit ja F/1,2(W) – F/1,8(T) 2,4-kordset optilist suumobjektiivi. See suudab luua värvipilte nõrgas valguses, kuni 0,035 luksi, ja mustvalgeid kujutisi valguses kuni 0,002 luksi

Mõlemad uued kaamerad ühilduvad ONVIF profiilidega S ja G.

Seadmed on saadaval alates 16. maist 2016.

Head Uudised GoodNews