1. Avaleht
  2. Toode
  3. Canon tutvustab uut kompaktkaamerat PowerShot G3 X
Canon tutvustab uut kompaktkaamerat PowerShot G3 X

Canon tutvustab uut kompaktkaamerat PowerShot G3 X

Pro_conditionsCanon tutvustas prestiižset PowerShot G-seeria uut liiget – kaamerat PowerShot G3 X. See on Canoni esimene supersuumiga kompaktkaamera PowerShot G3 X, millel on 1.0-tüüpi tagantvalgustusega CMOS-andur. Kaameras on ühendatud Canoni esmaklassiline optika, 25-kordne optiline suumiulatus ja DSLR-tasemel käsitsi juhitavus.

PowerShot G3 X ühendab Canoni seni kõige võimsamad kompaktse supersuumi näitajad. Tagantvalgustusega 1.0-tüüpi 20,2-megapikslise CMOS-anduriga jäädvustate vaimustavaid detaile ja värve. Kui kasutate ka 9 labaga ja f/2.8-5.6 avaga objektiivi, saate luua taustakumaga pilte. Kaamera 25-kordne optiline suum võimaldab teil objektidele veelgi lähemale pääseda.

Canon_PowerShot_G3X_Camera_ZoomPowerShot G3 X kaameral on kiire Canoni DIGIC 6 protsessor ning hämaras valguses pildistamiseks HS-süsteem, mis tagab detailiderohkuse kuni ISO-väärtuseni 12 800. Kiirelt liikuvate objektidega sammu pidamiseks on kaameral PowerShot G3 X pideva salvestamise režiim (5,9 kaadrit sekundis. Peale selle tagab kaamera automaatteravustamise režiim, et iga pilt on selge ja terav.

Kaameraga saab luua täis-HD-videoid. Tänu sellele, et PowerShot G3 X juhtseadised on võrreldavad professionaalsete videokaamerate omadega, saab võtete loomisel kasutada erinevat kaadrisagedust 24 kuni 60 kaadrit sekundis ning samuti käsitsi reguleerida ka ava, säriaega ja ISO tundlikkust. Kaamera salvestab laia dünaamilise vahemikuga selget heli, sellel on eraldi mikrofoni- ja kõrvaklapipesad ning ka reaalajas HDMI-väljund. Intelligentne pildistabilisaator Intelligent IS ja täiustatud viieteljeline režiim Dynamic IS hoiavad pildid selgena ka liikumises olles.

Canon_PowerShot_G3X_Camera_Lifestyle_1Videote filmimise muudab spontaansemaks rakendus Short Clip Movie, millega saab luua nelja-, viie- või kuuesekundilisi videoklippe ja mis võimaldab neid mitmel eri viisil taasesitada. Funktsioon Story Highlights valib teatud inimestest, sündmustest või kindlatel kuupäevadel tehtud fotod ja videod ning kombineerib need jagatavaks videoks.

Kaamera PowerShot G3 X suur 1,62-megapikslise lahutusvõimega 8 cm (3,2-tolline) kallutatav puuteekraan võimaldab stseeni kaadrisse haarata mis tahes nurga alt ning EOS-seeria liidesele sarnanev kasutajaliides võimaldab lemmikseadistuste ja -režiimide vahel liikuda. Objektiivi juhtrõnga sujuv töö annab lisajuhitavust, sest sellele saab määrata erinevaid funktsioone (nt teravustamine). Täielik käsitsireguleerimine, RAW-vorming ja aegvõtte särituse režiim annavad kasutajale vabad käed. Kaameral PowerShot G3 X on ka tolmu- ja veepiiskade kindel korpus. DSLR-ile sarnase käsitsemismugavuse tagab statiivikinnitus, mis võimaldab ühendada nii kõrglahutusega elektroonilise pildinäidiku kui ka erinevaid Canoni välke Speedlite.

Wi-Fi kaudu saab pildistada kaugjuhtimise teel ning uus rakendus Camera Connect võimaldab kaamera peamisi funktsioone (kaasa arvatud täieliku käsitsireguleerimise kasutamist) juhtida nutiseadmest. Fotosid ja videosid saab jagada dünaamilise NFC-funktsiooniga, mis lihtsustab piltide edastamist Canoni Connect Stationisse või nutiseadmesse. Samal ajal saab funktsiooniga Image Sync varundada kõik pildid pilve, kaasa arvatud otse Canoni pilvesalvestuse teenusesse irista.

PowerShot G3 X peamised eelised:

  • Anduri suur jõudlus ja 25-kordse supersuumiga objektiiv
  • Lihtne jäädvustamine, ühendumine ja jagamine
  • Täiustatud videofunktsioonid
  • Tipptasemel juhtseadmed
  • Paindlik pildistamine igas keskkonnas
Head Uudised GoodNews