1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Canon tutvustab värvilisi kalkulaatoreid
Canon tutvustab värvilisi kalkulaatoreid

Canon tutvustab värvilisi kalkulaatoreid

LS-123KCanon esitleb täna uut minikalkulaatorite kollektsiooni – K-seeria mini LS-100K valikut. Lisaks tutvustab Canon ka erksates värvides 2015. aasta piiratud väljalaset LS-123K Yellow koju või kontorisse.

unnamed (1)Kauni ja moodsa disainiga uued K-seeria mini mudelid ühendavad kergesti kasutatava kalkulaatori funktsioonid kompaktse värvilise korpusega. Valida saab nelja värvitooni vahel – roheline, sinine, roosa ja oranž.  Värve täiendab korpuse ülaosa peen metalne viimistlus. 118,5 x 83 mm mõõtudega mini korpus sisaldab suurt 10-kohalist LCD-ekraani, millel saab kuvada võrrandeid, maksude liitmiseks ja lahutamiseks on kalkulaatoril spetsiaalsed nupud ning kogusumma mälLS-100Kufunktsioon aitab tavapäraste arvutuste juures.

Värve armastavale kasutajale mõeldud uus LS-123K Yellow on seeria LS-123K kalkulaatoritele lisanduv 2015. aasta piiratud väljalase. LS-123K Yellow’l on lisaks sisseehitatud maksude arvutamise funktsioonile ka 12-kohaline puuteplaat ja suur LCD-ekraan, millelt on arvutusi lihtne lugeda.

Mõlemad uued mudelid on loodud keskkonda silmas pidades ja need kasutavad tööaja pikendamiseks nii päikese- kui ka patareitoidet. Nagu enam kui pooled Canoni kalkulaatoritest, on ka LS-100K ja LS-123K Yellow osaliselt valmistatud ümbertöödeldud Canoni materjalidest.

LS-100K peamised funktsioonid:

·         Moodne disain

·         10-kohaline väike lauakalkulaator

·         Suur ekraan

·         Kogusumma ja maksude arvutamise funktsioonid

·          Osaliselt valmistatud Canoni ümbertöödeldud toodete materjalist

LS-123K peamised funktsioonid:

·          Stiilne korpuse disain

·         12-kohaline ekraan ja maksude arvutamise funktsioon

·          Kogusumma mälu

·         Kaksiktoide (päikese- ja patareitoide)

·          82 x 22,5 mm LCD-ekraan

·          Osaliselt valmistatud Canoni ümbertöödeldud toodete materjalist

                                                     

Head Uudised GoodNews