1. Avaleht
  2. Toode
  3. Canon tutvustas EOS soodsat ja kompaktset kinotarvikute tippseadet Canon ME200S-SH
Canon tutvustas EOS soodsat ja kompaktset kinotarvikute tippseadet Canon ME200S-SH

Canon tutvustas EOS soodsat ja kompaktset kinotarvikute tippseadet Canon ME200S-SH

ME200S-SH-2Canon esitles kompaktset professionaalset mitmeotstarbelist videokaamerat ME200S-SH, millel on Canoni tunnustatud Dual Pixel CMOS Autofocus süsteem. ME200S-SH, mis sobib kasutamiseks paljudes erinevates rakendustes alates tele- ja kinosalvestustest kuni teadusuuringute ja loodusfilmideni, suudab salvestada professionaalseid ja kvaliteetseid täis-HD võtteid isegi hämaras või keerukates valgustingimustes.

Canoni professionaalsete kaamerate tootevaliku uusimas täienduses on mitmed firma kuulsa Cinema EOS sarja parimad omadused kombineeritud populaarse mudeli ME20F-SH vormijoonte, paindlikkuse ja töönäitajatega.

8,29-megapikslise Super 35mm CMOS anduriga ME200S-SH tagab Cinema EOS sarja pildikvaliteedi ning ühtlaselt head tulemused. Tänu Canoni anduri silumistehnoloogiale saavad kasutajad, sealhulgas teadlased või dokumentaal- ja mängufilmide tegijad, salvestada erakordselt selgeid ja teravaid täis-HD kvaliteediga võtteid. Täis-HD piltide salvestamise võime kuni tasemeni 50p/59.94p laiendab ka kaamera kasutusvõimalusi spordi- ja loodusvõtete tegemisel, samuti valvekaamerana.

ME200S-SH

ME200S-SH toetab Canon Log funktsiooni, mis võimaldab kaameral salvestada kuni 12 võtet dünaamilises vahemikus ja tagada kõikide detailide jäädvustamine nii heledates piirkondades kui varjus. Canon Log annab täiendava eelise neile, kes kasutavad selliseid kaameraid nagu EOS C100 Mark II või EOS C300 Mark II, võimaldades võtteid järeltöötluses kergesti sobitada.

Nagu Canoni Cinema EOS kaameratel, on ka mudelil ME200S-SH Wide DR režiim, mis võimaldab kasutada salvestust otse kaamerast vähese töötlusega või üldse ilma töötlemata, kiirendades nii veelgi tootmisjärgset töövoogu.

Kaameral on Canon EF ühendus koos Cinema Lock liitmikuga, mis võimaldab kasutada paljusid erinevaid ühilduvaid Canon EF, EF-S ja cine-servo objektiive. Täna esitletav CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S cine-servo objektiiv on ME200S-SH jaoks ideaalne partner tänu kompaktsele suurusele, kergele kaalule ja võimele reguleerida suurendust ning fookust Canoni RC-V100 kaugjuhtimispuldi kaudu.

2 ME200S-SH

Sujuva, kiire ja suure jõudlusega pideva automaatse fokuseerimisvõimega ME200S-SH sisaldab Canoni poolt välja töötatud äärmiselt efektiivset AF süsteemi Dual Pixel CMOS Autofocus (DAF), mis võimaldab kasutajatel jäädvustada hõlpsasti liikuvaid objekte näiteks spordiüritustel ja looduskeskkonnas.

Lisaks sellele võimaldab Custom Picture Setting funktsioon kasutajatel eelseadistada ja salvestada eelistatud seadeid, tagades salvestuse alustamise eelistatud stiilis kohe, kui kaamera sisse lülitatakse.

Ekvivalentse ISO vahemikuga 320-204,800 on ME200S-SH mitmekülgne töövahend salvestuste teostamiseks rasketes või hämarates valgustingimustes. Sisseehitatud infrapunafiltri rakendamine laiendab veelgi kaamera võimalusi salvestamise korral väga hämarates oludes või päevavalguse kadumisel, võimaldades jäädvustada stseene infrapunavõtetena.

ME200S-SH kasutab ME20F-SH ehituslikku arhitektuuri, kus täiustatud funktsionaalsus on paigutatud kompaktsesse korpusse. Uute filmimisvõimaluste maailma avava kaamera suurus võimaldab kasutada seda kergesti kõrgetel spordistaadionidel, sõidukite sees, robotalustel või isegi droonide küljes.

Tänu paindlikkusele on see ideaalne kaamera kitsaste tingimuste ja ebatavaliste või ebamugavate asendite korral. ME200S-SH kaugjuhtimise võimalus annab senisest veelgi suurema loomingulise vabaduse – eriti loodusfilmide tegijatele, kes ei soovi oma teoste kangelasi häirida.

Tänu ühendamisvõimalustele mitmesuguste kolmandatele seadmetega saab ME200S-SH kaamerat kasutada otse olemasolevates süsteemides. Näiteks HDMI väljund- ja 3G/HD-SDI väljundpistmikud võimaldavad seda kergesti ühendada monitoride ja salvestusseadmetega. Olemas on ka mitu kaugjuhtimispistmikku ning kaamera ühildub Canoni RC-V100 seadmetega, mis tagab täieliku kaugjuhtimise valmiduse.

ME200S-SH põhiomadused

  • Kvaliteetne täis-HD väljund
  • Suurepärane jõudlus hämarates tingimustes
  • Täiustatud autofookus ja pildijuhtimine
  • Lihtne kaugseadistus ja -paigaldus
  • Paindlik konfiguratsioon
Head Uudised GoodNews