1. Avaleht
  2. Toode
  3. Canon uuendab PIXMA ja CanoScani printeritesarju
Canon uuendab PIXMA ja CanoScani printeritesarju

Canon uuendab PIXMA ja CanoScani printeritesarju

LiDE 220 FRT
LiDE 220 FRT

Canon teatas, et uuendab oma PIXMA koduprinterisarja nelja uue mitmefunktsioonilise tindiprinteriga – PIXMA MG2950, MG5650, MG6650,MG7550 – ning portatiivse printeriga PIXMA iP110. Uued seadmed sisaldavad häid ühendusvõimalusi ja uusi ühendatud seadmetest printimise funktsioone, alates pilve salvestatud fotodele ja dokumentidele hõlpsa ligipääsu pakkumisest kuni NFC kaudu printimiseni. Tänasest lisandub Canoni CanoScan-sarja ka kaks uut skannerit LiDE 120 ja LiDE 220, mis on töökindlad, suurepärase eraldusvõimega ja pilve skannimise funktsiooniga.

Canoni värskeimate PIXMA sarja seadmete uusimaks funktsiooniks on nendes sisalduv NFC-tehnoloogia. Ühendatud nutiseadmetest on nüüd veelgi lihtsam printida, sest PIXMA Touch & Print võimaldab kasutajatel NFC-nutiseadmete abil printida ja skannida, asetades seadme lihtsalt ühilduva printeri vastu.

MG2950
MG2950

Canon on uuendanud ka PIXMA Cloud Linki, et pakkuda paremat ligipääsu pilve salvestatud fotodele ja dokumentidele. Rakenduse PIXMA Printing Solutions või ühilduva printeri TFT-ekraanilt ligipääsetav PIXMA Cloud Link pakub nüüd juurdepääsu ka Google Drive™-ile ja OneDrive™-ile, aga ka teenustele nagu Facebook™, Evernote™, Drop Box™ ja Twitter™. Mudelite PIXMA MG5650, MG6650 ja MG7550 kasutajad saavad skannida JPG- ja PDF-faile ka otse pilveteenustesse nagu DropBox või Google Drive, tehes seda kas printeri ekraanilt või rakenduse
PIXMA Printing Solutions abil nutitelefoni või tahvelarvuti ekraanilt.

Peale selle tutvustab Canon mudelitel PIXMA MG5650, MG6650 ja MG7550 meilile skannimise funktsiooni, mis võimaldab kasutajatel aega säästa ning skannitud dokumente ja pilte otse printerist manusena meilida.

Tahvelarvutist printimise täiendamiseks on Canon uuendanud rakendust PIXMA Printing Solutions, lisades sellele lingi uuele teenusele Easy Photo Print+. See uus teenus võimaldab seadmesse või pilve salvestatud fotosid tahvelarvutist hõlpsalt redigeerida ja printida. Samuti annab see kasutajatele võimaluse oma fotodele loomingulisust lisada, pakkudes laia mallide valikut isikupärastatud kaartide, kalendrite ja kollaažide loomiseks.

MG5650
MG5650

Praegust mudelit MG7150 välja vahetav uus seade PIXMA MG7550 on kuue tindiga kõik ühes fotoprinter, millel on 8,8 cm puuteekraan ja puutepaneel. Canoni intelligentne puutesüsteem ning WiFi- ja Ethernetiühendus võimaldavad nutiseadmete kaudu täielikku pilve ja NFC kaudu printimist ja skannimist.

Tänu kuue tindi süsteemile, mis sisaldab pigmentmusta ning värvipõhist musta, tsüaani, magnetat, kollast ja halli tinti, suudab PIXMA MG7550 toota sujuvate üleminekutega pilte (ka ühevärviliselt), pakkudes professionaalseid fotolabori kvaliteediga ääristeta printe. PIXMA MG7550 pakub eraldusvõimet 9600 dpi ja fotolabori kvaliteediga värviprinte.

Mudeleid PIXMA MG6450 ja MG5550 välja vahetavatel seadmetel MG6650 ja MG5650 on viis eraldi tindimahutit. Tänu WiFi-ühendusele toetavad mõlemad printerid mitut juhtmevaba prindifunktsiooni, alates ühilduvusest Canoni rakendusega PIXMA Printing Solutions iOS-ile ja Androidile, kuni WiFi-ühendusega kaameratest printimiseni. Toetatud on ka Apple AirPrint™ ja Google Cloud Print™.

Mudelil PIXMA MG6650 on 7,5 cm TFT-puuteekraan ja seadmel MG5650 6,2 cm TFT-ekraan, mis on mõlemad seadmetesse integreeritud ja võimaldavad ligipääsu kõigile menüüdele ja funktsioonidele, lihtsustades nii otse seadmest printimist ja skannimist. Mudel MG6650 toetab ka NFC-ühendust nutitelefoni ja tahvelarvutiga.

Konkurentsivõimelise hinnaga WiFi-ühenduvust pakkuv PIXMA MG2950 sisaldab oma kompaktses keres nii prindi-, skannimis- kui ka kopeerimisfunktsioone. Kodus isiklikuks kasutamiseks mõeldud MG2950 võimaldab kasutajatel mitme erineva seadmega ühenduse luua ning nendest otse printida ja neisse skannida. Samuti saab printida pilveteenustest, kasutades selleks PIXMA Cloud Linki. Mudelil MG2950 on olemas ka pääsupunktirežiim, pakkudes ilma internetiühenduseta otseühendust juhtmevabade seadmetega.

Portatiivse printimise tipptaset pakkuma loodud PIXMA iP110 on kerge ja õhuke ühefunktsiooniline printer, mis loob kiirelt kvaliteetseid printe, alates selgetest dokumentidest kuni elavate fotodeni. Seade iP110 vahetab välja mudeli iP100 ning sisaldab mitut uut ühendusfunktsiooni, sealhulgas WiFi-t ja pilveprintimist, ühildub teenustega Google Cloud Print™ ja Apple Air Print™ ning toetab Canoni rakendust PIXMA Printing Solutions.

Mudel iP110 prindib eraldusvõimega kuni 9600 dpi, kiirusel 5,8 värvilist ja 9,0 mustvalget kujutist minutis ning toodab mõõdus 4 x 6 ääristeta foto ligikaudu 53 sekundiga.

Lisaks PIXMA sarja uute liikmete tutvustamisele on Canon teatanud ka oma CanoScan sarja värskendamisest, tuues turule kaks uut mudelit – LiDE 120 ja
LiDE 220.

CanoScan LiDE 120 on stiilne LiDE skanner, mis vahetab välja praeguse mudeli LiDE 110. Tänu CIS-sensorile pakub see eraldusvõimet 2400 x 4800 dpi ja toodab A4-formaadis 300 dpi skanni 16 sekundiga.

Mudelit LiDE 210 välja vahetav CanoScan LiDE 220 sisaldab viiendat EZ-lisanuppu, mis pakub kasutajatele võimalust mitmeleheliste PDF-dokumentide loomiseks ilma vahepeal arvuti juurde minemata. LiDE 220 vabastab ka rohkelt tööpinda, sisaldades kena alust, mille abil saab selle püstasendisse panna. Seade loob tänu CIS-sensorile skanne eraldusvõimega 4800 x 4800 dpi ning saab A4-formaadis 300 dpi skanniga hakkama kõigest 10 sekundiga. Mõlemad skannerid on USB-toitega, sisaldavad rikkalikku tarkvara, nagu Auto Document Fix ja Auto Photo Fix II, ning lihtsalt kasutatavat liidest, millel on automaatskannimise nupp, et kasutajad saaksid hõlpsalt soovitud tulemusi saavutada.  Mõlemad skannerid suudavad arvuti vahendusel ka pilve skannida.

Head Uudised GoodNews