1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Cinamon tähistab 6 aasta kinomaagia täitumist
Cinamon tähistab 6 aasta kinomaagia täitumist

Cinamon tähistab 6 aasta kinomaagia täitumist

Cinamon_logo27. augustil tähistab Cinamoni kinokeskus Tartus koos kinopere ja klientidega kino 6. sünnipäeva, viidates ühtlasi kuue aasta kinomaagia täitumisele. Sel puhul ootab kõiki kliente eriti maagiline kinoelamus, mil võluvägi kahandab piletihinnad 2-3 euroni, kavasse lisandub maagilisi filmielamusi varasemast ning terve päev on täis rohkelt üllatusi, salapära ja mustkunsti ehk kokkuvõtvalt kinomaagiat.

Sel kolmapäeval täitub Cinamoni kinol 6 tegusat aastat, mil kino on näidanud lugematul hulgal filme igale maitsele ning kaasanud oma kliente sellega lummavasse kinomaagiasse. Järjekordse sünnipäeva tähistamiseks lisame kavasse mõned maagiat täis filmid, piletihinnad on justkui võluväel kahanenud (päevasel ajal 2 euro ja õhtusel ajal 3 euroni)  ning terve päev on täis põnevust. Tasub vaid meelde tuletada kõige maagilisemad võlusõnad alustades „HookusPookuse“ ja „Abrakadabraga“ ning nautida- avastada erilisi hetki, mida loob filmimaailm, Cinamon, võlukunst ja kohapealne  kinomaagia! Seda siis juba 6 aastat järjest!

„Tahame nii oma klientidele kui tervele kinoperele kinkida ühe imelise-võluva päeva, mis tooks kaasa igati taskukohased piletihinnad, põnevad filmid ning terve päeva läbi salapära ja üllatusi, viidates meie kuuele kinomaagiat täis möödunud aastale“ täpsustab kino turundusjuht Ave Annuk.  Külastajad leiavad sel päeval terve kinopere eest mustkustnike ning nende võluvate abilistena ja hulk illusioone toimubki kinos kohapeal. Ürituse kinokavaga saab tutvuda SIIN.

Cinamon on nooruslik ja perekeskne viie saaliga kinokeskus Tartu kesklinnas, kus kino sünnipäev on juba läbi möödunud kuue aasta üks olulisemaid ja erilisemaid päevi aastas, mida tähistada üheskoos nii kinosõprade kui –perega.

Head Uudised GoodNews