1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Croppi Lõunakeskuse poes valmis hiigelgrafiti
Croppi Lõunakeskuse poes valmis hiigelgrafiti

Croppi Lõunakeskuse poes valmis hiigelgrafiti

23. augustil Tartu Lõunakeskuses taasavatud noorte linnamoe poe Cropp seinu katab 52 ruutmeetri suurune, klubi Pirados poolt tehtud grafiti.

Croppi kaubamärki esindava LPP Retail Estonia OÜ regionaaldirektor Tarmo Põikliku sõnul on teadaolevalt tegemist esimese nn pärisgrafitiga kaupluse siseruumides Eestis. „Ehituse viimases faasis, enne kaupade kohalejõudmist tegid noored kunstnikud grafiti otse seinale, ühtegi kleeppaberit või plakatit kasutatud ei ole,“ märkis Põiklik.

Grafiti, mis on jagatud üle kogu kaupluse osadeks, kujutab värvirikast urbanistlikku linnavaadet.

Eesti noorte seas üks populaarseimaid rõivabrände Cropp kolis oma senise asukoha Lõunakeskuses ümber ning kahekordistas juuni alguses alanud ehitustegevuse käigus kaupluse pinda 500 ruutmeetrini. Cropp on Lõunakeskuses tegutsenud juba kaheksa aastat.

Eestis on avatud kokku kuus Croppi kauplust, neist suurimad asuvad Tallinnas Rocca al Mare kaubanduskeskuses ja Tartus Lõunakeskuses. Cropp on sunnatud sportlikule ja aktiivsele linnanoorele, kellest paljud sõidavad suvel rula või BMX trikiratast ning teevad talvel lumelaua sporti. Croppi rõivakollektsioonid sobivad nimetatud spordialade harrastamiseks.

Oma esimese Croppi kaupluse avas ettevõte Eestis 2005. aastal sealsamas Lõunakeskuses.

Head Uudised GoodNews