1. Avaleht
  2. Toode
  3. Detsembris tuleb Eestis müügile hiigelsuur 98-tolline LG Ultra HD teler
Detsembris tuleb Eestis müügile hiigelsuur 98-tolline LG Ultra HD teler

Detsembris tuleb Eestis müügile hiigelsuur 98-tolline LG Ultra HD teler

98UB98-1Tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) teatas, et alates detsembrist tuleb Eestis müügile 98-tolline ülisuur Ultra HD teler (mudel 98UB980V). Teler on LG uusim Ultra HD 2014 teleriteseeria premium-mudel, millel on turu parim Full HD’st neli korda detailsem pildikvaliteet, Harman Kardon’i helisüsteem, kasutajasõbralik nutiteleri platvorm ning eriti suur ekraan koduse kinoelamuse pakkumiseks.

LG Ultra HD teleritel on 3840×2160 resolutsiooniga IPS 4K ekraanid, mis tootavad täpseid ja erksaid värve. Tänu eriti laiale vaatenurgale tagab LG IPS 4K ekraan hea pildi peaaegu igast punktist vaadates. True 4K Engine Pro eemaldab pea kõik pildivead ning tagab nauditava vaatamiskogemuse.

Ultra HD teleril on sügav ja rikkalik heli tänu Ultra Surround helisüsteemile, mis on välja töötatud koos tuntud helisüsteemide loojaga Harman Kardon. Ettepoole suunatud mitmekanaliline kõlarite seadistus, mis toodab eriti selget ja täpset heli, haarab vaatajad veelgi rohkem kaasa. Kõlarid liiguvad teleri sisse ja välja lülitamisel edasi-tagasi, suuri kõlareid ega segavaid juhtmeid ei ole.

98UB98-2Erilist tähelepanu nõuab mudeli 98UB980V disain. Ülisuur õhukese raamiga 16:9 ekraan lubab vaatajatel kogeda kaasahaaravat kinoelamust. Telerit saab asetada nii põrandale kui ka seinale. Selle sisse ja välja liikuvate kõlarite ja stiilse välimusega sobib teler igasse interjööri.

LG nutitelerite oluliseks osaks on auhinnatud lihtne ja intuitiivne webOS nutiteleri platvorm, mis on kasutusel ka mudelil 98UB980V. Süsteem lubab vaatajatel kiirelt ja lihtsalt erinevate sisude vahel valida kasutades kergesti navigeeritavat menüüd. LG webOS tutvustab ka animeeritud tegelast BeanBird, kes lihtsustab teleri algse seadistamise protsessi ning selgitab vaatajatele teleri kasutajasõbralikke omadusi ja võimalusi.

WebOS platvormi lihtsusele annab juurde ka LG Magic Remote juhtpult. Pult tunneb valitud keeltes ära häälkäsklused ning muudab käskude andmise lihtsaks, loomulikuks, interaktiivseks ja vestluse sarnaseks.  LG Magic Remote puldil on neli käskluse andmise võimalust – häälkäsklus, viipega aktiveerimine, suunamine ja kerimine – joonista kanali number õhku või keri puldil olevat ratast, et kanalit vahetada.

Head Uudised GoodNews