1. Avaleht
  2. Toode
  3. Dove tõi turule uue juuksehooldussarja
Dove tõi turule uue juuksehooldussarja

Dove tõi turule uue juuksehooldussarja

Suflee mask

Dove tõi turule uue neljast premium-tootest koosnevat Oxygen & Moisture juuksehoolduse sarja. Spetsiaalselt õhukestele ning peadligi hoidvatele juustele mõeldud sari lisab juustele kuni 95% rohkem kohevust. Sarja hitt-tooteks saab lugeda sufleesarnase tekstuuriga  Oxygen & Moisture vaht-maski juustele.

“Õhukeste ja peadligi hoidvate juustega naised peavad sobivate hooldusvahendite puudumise tõttu sageli langetama ebameeldiva otsuse, ning valima kas niisutatud või kohevad juuksed. Sellest ajendatuna on Dove loonud uue Oxygen & Moisture sarja, mis katab ära mõlemad vajadused,” kirjeldas Dove juuksetoodete kategooria juht Marit Soha. “Uue disainiga sarja keskmes on unikaalne Oxyfusiontehnoloogia, kus hapnikuga ühtesulanud hooldavad koostisosad imenduvad koheselt juustesse, ilma et juukse pinnale jääksid kiharaid raskeks muutvad jääkained,” lisas Soha.

shampooMeeldiva lõhna ning Oxyfusion tehnoloogiaga šampoon kindlustab juuste igapäevase niisutuse. Seda täiendab Oxygen & Moisture kiirestiimenduv palsam, mis muudab juuksed pehmeks ja kergesti hooldatavaks neid raskeks muutmata. “Paljud õhukeste juustega naised teevad oma juustele karuteene sellega, kui jätavad raskeks muutunud soengu kartuses juustele palsami lisamata. Dove uue sarja puhul seda kartust aga kindlasti pole,” selgitas Dove juuksetoodete kategooria juht Marit Soha.

„Sarja pärliks võime lugeda niisutavat Oxygen & Moisture vaht-maski juustele, mille muudab eriliseks õhuline ning sufleesarnane tekstuur,“ selgitas Soha. Juuksemaski on soovitav olenevalt juuste olukorrast asendada palsamiga kord või enam nädalas. Lisaks loomulikule kohevusele tagab see ka juuste intensiivse niisutuse.

Dove Oxygen & Moisture sprei kergitab juukseid juure tasandil ning lisab neile loomuliku kohevuse. Toote kasutamisel tuleb juuksed jaotada osadeks ning pihustamisel tuleb keskenduda juurtele. „Dove uus juuresprei on iseäranis mugav seetõttu, et seda võib kasutada ka kuivadel juustel pesukordade vahepeal. Lihtsalt pihusta ja harja. Seega on see ideaalne vahend, et tempoka päeva jooksul juustele volüümi lisada,“ sõnas Soha.

Dove on üks maailma tuntumaid naha- ja juuksehooldustoodete kaubamärke, mida toodab Unilever. Dove tooteid müüakse enam kui 80 riigis ning toodete seas on dušigeelid, kreemseebid, kreemid ja niisutajad, juukse- ja näohooldusvahendid nii naistele kui ka meestele. Dove on kogu maailmas tuntud kui tõelise ilu saadik, kes inspireerib naisi kõikjal maailmas uskuma endasse. Dove püüdleb ühiskonna suunas, kus ilu on enesekindluse, mitte ärevuse allikas.

Head Uudised GoodNews