1. Avaleht
  2. Toode
  3. DOVE! Uus kehahooldussari tagab õrna kehahoolduse
DOVE! Uus kehahooldussari tagab õrna kehahoolduse

DOVE! Uus kehahooldussari tagab õrna kehahoolduse

Gentle Exfoliating kreemseepDove Gentle Exfoliating dušigeel ja kreemseep muudavad duši all käimise tõeliseks naudinguks, hoolitsedes samaaegselt naha tervise eest. Suviselt värske lõhnaga tooted koorivad õrnalt nahka ja niisutavad seda, muutes naha pehmeks ja siidiseks juba esimese pesukorra järel.

Dove brändijuhi Julija Kravcenko sõnul on naha koorimine ja niisutamine selle tervise tagamiseks möödapääsmatud. “Naha koorimine on oluline, et ennetada vananemist, vähendada pigmentatsioonilaike ja värskendada nahka. Koorimine aitab ka akne puhul, tagades ilusa ja terve väljanägemisega naha, mis on naiste hea enesetunde üks alustalasid,” ütles ta.

“Suve ja päikesereiside möödudes on oluline erilist tähelepanu pöörata ka naha niisutamisele ja Dove sügavalt niisutavate pesemisvahendite abil on võimalik seda teha juba pesemise ajal,” lisas Kravcenko.

Packshot Rodin 250ml

Dove Gentle Exfoliating dušigeeli koostises ei ole nahka kahjustavaid sulfaate ning toode sisaldab rikkalikult lipiide. Gentle Exfoliating kollektsiooni kuulub ka õrnalt kooriv ja terve keha pesemiseks sobiv kreemseep, mille koostises sisaldub ¼ ulatuses niisutavat kreemi. Kreemseebi unikaalne koostis aitab naistel saavutada pehmema, siledama ja säravama naha.

Head Uudised GoodNews