1. Avaleht
  2. Toode
  3. Dunlop toob turule uue tippklassi suverehvi Sport Maxx RT2
Dunlop toob turule uue tippklassi suverehvi Sport Maxx RT2

Dunlop toob turule uue tippklassi suverehvi Sport Maxx RT2

SportMaxx RT 2_3-4_HR.jpg
SportMaxx RT 2_3-4_HR.jpg

Dunlop tutvustas uut kõrgklassi (UHP) suverehvi Sport Maxx RT2, millel on esmaklassiline haarduvus ja roolimistäpsus. Sõltumatute rehvikatsete TÜV tulemused näitavad, et rehvil on ka suurepärane juhitavus kuival teel¹. Võidusõiduautode tootja Radical on valinud rehvi oma uusima superauto RXC Turbo standardvarustusse.

Uus suverehv Sport Maxx RT2 on Dunlopi auhinnatud rehvi Sport Maxx RT järeltulija. Dunlopi tellimusel läbi viidud sõltumatud TÜV rehvikatsed kinnitavad, et rehvil on suurepärane haarduvus ja juhitavus –  Sport Maxx RT2 saavutas katserajal ka eelkäijast paremad ringiajad.

Rehvi välja töötamisel tugineti kaubamärgi filosoofiale „Forever Forward” („Üha edasi”), mis lubab põnevaid sõiduelamusi, ning Dunlopi pikaajalisele võidusõidupärandile ja mitmetele neilt sõitudelt saadud auhindadele.

TÜV Süd’i võrdluskatsetes oli rehvi Sport Maxx RT2 ringiaeg nelja konkurendi keskmisest tulemusest märjal rajal 4,1 protsenti parem ning kuival rajal 1,3 protsenti parem¹. Märja ringi katses oli rehvi tulemus konkurentide omast koguni 5,6 protsenti kiirem¹. Dunlopi tellimusel läbi viidud DEKRA katses näitas Dunlopi uus rehv raskeimal teljel juhtivate konkurentide keskmisest 34 protsenti paremaid kulumistulemusi.

Rehvi peamised tehnilised omadused:

  • Evolutsiooniline rehvisegu, mis sisaldab veojõudu lisavat kummivaigupõhist vaiku, et tagada maksimaalne haarduvus nii märjal kui ka kuival teel;
  • Suured välimised õlaplokid, et saavutada kurvides eelkäijast parem haarduvus;
  • Kiirpidurdusplokid, mis lühendavad võrreldes eelkäijaga pidurdusteekonda, eriti suurel kiirusel;
  • Ülivenivate rehvinööridega vahevöö, mis annab rehvile eelkäijaga võrreldes parema teetunnetuse ja roolimistäpsuse – inspireeritud kogemustest, mille Dunlop sai Nürburgring Nordschleife raskeima 24-tunnise võidusõidu võitmisel.

Rehvi Sport Maxx RT2 loomisel on Dunlop lähtunud oma võidu – ja kestvussõitudelt saadud kogemustest. „Ultra-High Performance klassi kuuluv rehv sobib nõudlikule juhile, kes otsib ülimaid sõiduelamusi. Katsete tulemused kinnitavad, et oleme saavutanud UHP segmendis kindla positsiooni,” kommenteeris Goodyear Dunlopi Euroopa piirkonna tarberehvide turundusdirektor Alexis Bortoluzzi.

Rehv valiti ka kõige sportlikuma tänavaauto Radical RXC Turbo standardvarustusse. Peamiselt võidusõiduautode tootjana tuntud Radicali uus auto RXC Turbo on inspireeritud kaasaegse Le Mansi prototüübi disainist ning autol on võimsust üle 500 hobujõu. Aeronünaamiliselt täiustatud kere ja tiibadega RXC Turbo saab suurepäraselt hakkama ringrajal, kuid ka kõige keerulisemates maanteeoludes.

Dunlop Sport Maxx RT2 on saadaval suurustes vahemikus 17 kuni 21 tolli (täpsem ülevaade allolevas tabelis). 80 protsenti võimalikest suurustest on saadaval alates märtsist 2016.

Head Uudised GoodNews