1. Avaleht
  2. Toode
  3. Dunlopi uus universaalrehv RoadSmart III sai MTC katsetes kõrgeid tulemusi
Dunlopi uus universaalrehv RoadSmart III sai MTC katsetes kõrgeid tulemusi

Dunlopi uus universaalrehv RoadSmart III sai MTC katsetes kõrgeid tulemusi

Roadsmart III_rear_detail_1Dunlopi uus universaalrehv RoadSmart III saavutas hiilgavaid tulemusi sõltumatu hindamisasutuse MTC (Motorrad Test Center) testides, kus hinnati rehvide juhitavust kuival ja märjal teel ning rehvide kestvust.

Kuiva tee katsetes saavutas RoadSmart III esikoha, ületades nelja peamise konkurendi keskmist tulemust 10 protsendiga. Rehve testiti 15 kriteeriumi alusel: kuues testis (sh juhitavustäpsus koos kaassõitjaga ja ilma kaassõitjata) tuli RoadSmart III selgelt esikohale ja veel seitsmes jagas esikohta.

MTC märja tee testides oli Dunlop esimene või jagas esikohta kuue põhikriteeriumi lõikes, sh juhitavustäpsus kurvidesse sisenedes, juhitavus märjal teel pikkadel järjestikuste kurvidega lõikudel ning esi- ja tagarehvi haarduvuse tasakaal.

RoadSmart III (1)

MTC hinnangul on Dunlop uusim rehv saavutanud rehvide kestvuses peamiste konkurentide ees hämmastava edumaa. Pärast Hispaania teedel tehtud testi, mille marsruut hõlmas maanteid, kõrvalteid ja mägiteid, hindas MTC meeskond, et RoadSmart III esirehv ületas keskmist testitulemust 82 protsendiga.  Ka tagarehv saavutas läbisõidu kategoorias esikoha, ületades konkurentide keskmist testitulemust 19% võrra. MTC testisõitjad märkisid, et ka selle pika läbisõidutesti lõpus toimis RoadSmart III rehv kurvides “nagu uus”.

Roadsmart III_Combined_Packshot

RoadSmart III rehvid tulevad turule 18 mõõdus ja spetsifikatsiooniga, sobides laiale valikule mootorratastele alates võimsatest GT mudelitest viimase põlvkonna kahesilindrilisteni.

Head Uudised GoodNews