1. Avaleht
  2. Majandus
  3. EAS kutsub Kasvuettevõtjate päeva kaudu suurelt mõtlema
EAS kutsub Kasvuettevõtjate päeva kaudu suurelt mõtlema

EAS kutsub Kasvuettevõtjate päeva kaudu suurelt mõtlema

Idee9. oktoobril korraldab EAS Tallinnas 4. Kasvuettevõtjate päeva, mille seekordne teema on kantud üle-eestilise Ettevõtlusnädala peateemast „Mõtle suurelt!”.

Kasvuettevõtjate päeva juhatab sisse EASi juhatuse liige Indrek Kaju. Üritusel kõnelevad Ardon Kaerma JCIst („Ärikiirkohting“), Ruta Arumäe SEBst („Kuidas ja miks mõelda suurelt“), Ergo Metsla Bermet Management AS-ist (“Kasvu valud ja võlud: „Suurelt? Paindlikult? Kuidas?”), Indrek Pällo EASist (“Eksport EASi toel – imelihtne”), GerliVeermäe GoWorkaBit’ist (“Kuidas suurelt mõelda, vigadest õppida ja kiirelt edasi liikuda?”) ning Timm RannuSliptree.com’ist (“Timmi lugu: 10 aastat harivat teekonda”).

Kasvuettevõtjate päeva eesmärgiks on suunata ettevõtjaid mõtlema suurelt ja paindlikult, innustada ja julgustada alustavaid ja mõnda aega tegutsenud ettevõtjaid mõtlema suurelt ning nägema võimalusi ka väljaspool Eesti piire ning näidata, et oma tulevikku ei tohiks piirata olemasoleva pädevuse ja ressurssidega.

Kasvuettevõtjate päev toimub kella 9.00st 17.00ni Tallinnas, innovatsiooni- ja ettevõtluskeskuses Mektory (Raja 15). Täpsem info ja registreerumine: http://www.eas.ee/ettevotlusnadal/tallinn.

Kasvuettevõtjate päeva raames toimub ka EASi ärimentorprogrammi mess, kus oma tooteid ja teenuseid tutvustavad programmis osalevad ning osalenud juhendatavad. Ärimentorprogrammi kohta on võimalik täpsemalt lugedawww.eas.ee/mentorlus. EAS rahastab Kasvuettevõtjate päeva Euroopa Sotsiaalfondi vahenditest.

Head Uudised GoodNews