1. Avaleht
  2. Majandus
  3. EAS viib Eesti ettevõtted Nordbygg ja SITL Europe messidele
EAS viib Eesti ettevõtted Nordbygg ja SITL Europe messidele

EAS viib Eesti ettevõtted Nordbygg ja SITL Europe messidele

EAS viib Eesti ettevõtted Nordbygg ja SITL Europe messideleEttevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) osaleb koos Eesti ettevõtetega Põhjamaade suurimal ehitustööstusmessil Nordbygg 2014 ning Euroopa ühel tähtsamal transpordi- ja logistikamessil SITL Europe 2014. Messid toimuvad 1.–4. aprillini Stockholmis ja Pariisis ning Eesti ühisstendide korraldamist rahastab Euroopa Regionaalarengu Fond.

„EASi jaoks on oluline aidata Eesti ettevõtetel välisturgudel edu saavutada. Eesti eksportööridel on enamasti olemas hea toode ning isegi piisav tootmisvõimekus, kuid sageli osutub probleemiks õigete edasimüüjate kontaktide olemasolu välisturgudel. Riikliku ühisstendi korraldamisega rahvusvahelistel messidel soovib EAS seda eesmärki täita,“ ütles EASi ekspordidivisjoni direktor Allar Korjas.

Korjas lisab, et EAS on võtnud selge suuna otsetoetustelt ekpordile suunatud kvaliteetsete teenuste pakkumisele Eesti ettevõtetele. EAS korraldab sel aastal üheteistkümnel välismessil riikliku ühisstendi, mis loob ettevõtetele väga hea võimaluse uute kontaktide leidmiseks ning oma toodete ja teenuste tutvustamiseks sihtturu edasimüüjatele ja tarbijatele.

Nordbygg 2014 messi ühisstendil osalevad ettevõtetest TMB AS, Rake AS, Malmerk Klaasium OÜ, Werrowool OÜ, Aeroc Jämärä AS, Andrese Klaasi AS, Wallenium OÜ, Seve Ehituse AS, Doordec OÜ, Lasbet Tootmine AS, W-Glass OÜ ja Nordic Houses KT OÜ.

SITL Europe 2014 messil on Eesti ettevõtetest esindatud Alekon Cargo OÜ, Alexela Logistics AS, Assistor AS, CF & Estonia AS, EVR Cargo AS, Logistika Pluss OÜ, RRK Logistikapargid (OÜ Riigiressursside Keskus), Sankotrans AS, Sillamäe Sadam AS, Tallinna Sadam AS, Transiidikeskuse AS ja Vigolin AS, lisaks Paldiski Ettevõtjate Liit ning Tallinna Tehnikaülikool.

Head Uudised GoodNews