1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Eesti ettevõtteid oodatakse võistlema ärijuhtimisvõistlusele
Eesti ettevõtteid oodatakse võistlema ärijuhtimisvõistlusele

Eesti ettevõtteid oodatakse võistlema ärijuhtimisvõistlusele

10670192_759113887481746_3286402022060821684_nVeel kuni jaanuari lõpuni saavad Eesti ettevõtted registreerida meeskondi maailma suurimale ärijuhtimisvõistlusele Global Management Challenge.

Eestis korraldatakse võistlust neljandat korda. Võistlus on virtuaalne ning kestab viis nädalat. Selle aja jooksul saavad osalejad enda kasutusse ärijuhtimissimulatsiooni, mis võimaldab arendada oskusi strateegilise juhtimise, meeskonnatöö, ajaplaneerimise jmt. vallas. Meeskondade eesmärgiks on juhtida simuleeritud ettevõtet ning saavutada võistluse lõpuks kõrgeim investeeringute tasuvus. Võistluse võitnud meeskond sõidab esindama Eestit Global Management Challenge rahvusvahelisele finaalvõistlusele, kus osalevad meeskonnad 30 riigist.

Global Management Challenge Estonia esindaja Kristi Kaarenperkisõnul on võistluse korraldajate missiooniks anda omapoolne panus Eesti ärikeskkonna arengusse, võimaldades Eesti ärijuhtidel ja ettevõtjatel arendada ning kinnistada oma oskusi maailma populaarseima simulatsioonitreeningu abil. „Tegemist on unikaalse kombinatsiooniga arendavast meeskonnatreeningust ning rahvusvahelisest võistlusest. Kõik toimub virtuaalselt ja võistkondadel on võimalus 5-nädalase tsükli jooksul juhtida ja arendada suurt rahvusvahelistel turgudel tegutsevat ettevõtet. Seejuures saavad tiimid oma aega ja kokkusaamisi ise paindlikult planeerida. Ärijuhtimissimulatsioon annab hea võimaluse katsetada erinevaid strateegiaid, mida päris ettevõtte puhul oleks teha ehk liiga kulukas või ajamahukas. Ühesõnaga saab võtta riske reaalselt riskimata! Lisaks sõidab võidutiim esindama meie riiki rahvusvahelisele võistlusele, kus on kohal võistkonnad üle maailma“, ütles Kaarenperk.

Global Management Challenge Estonia 2015 avaüritus toimub Radisson Blu hotelli konverentsikeskuses 5. veebruaril, võistlus saab alguse 9. veebruaril ja kulmineerub kohaliku finaalvõistlusega 25. märtsil.

Head Uudised GoodNews