1. Avaleht
  2. Teenus
  3. Eesti iduettevõte soovib olla koosolekumaailma Airbnb
Eesti iduettevõte soovib olla koosolekumaailma Airbnb

Eesti iduettevõte soovib olla koosolekumaailma Airbnb

Eelmisel aastal tegevust alustanud Eesti iduettevõte My Spot It soovib saada Euroopa parimaks koosolekute ja sündmuste ruumide rendi platvormiks, omamata ise seejuures ühtki nõupidamispinda.

Myspotit koondab ühele jagamisplatvormile laia valiku unikaalseid ruume, mida saavad nii eraisikud kui ka organisatsioonid mõne lihtsa liigutusega koosoleku või sündmuse korraldamiseks rentida. Koos koha valimisega on võimalik tellida mitmeid lisateenuseid (nt toitlustus) ning lähitulevikus lisandub mugav maksmisvõimalus ja virtuaalse töölaua rakendus.

Ettevõtte eestvedajaks on üle 20 aasta sündmusi korraldanud Hardi Kinnas, kelle sõnul otsivad inimesed üha enam võimalusi korraldada töö- või erasündmus väljaspool tavapärast keskkonda, samal ajal seisab aga suur hulk põnevaid kohti kasutuseta.

„Rutiin tapab! Head ideed ja inspireerivad arutelud sünnivad sageli mujal kui harjumuspärastes kontoriruumides. Seni on nende leidmine, lisateenuste ostmine ja tasumine olnud tülikas, aeganõudev ning nõudnud ebamõistlikult palju tööd,“ ütles Kinnas.

Hetkel neljaliikmeline ettevõtte arendusmeeskond tegeleb järjest uute funktsioonide lisamisega. Kuivõrd MySpotiti lahendatav probleem ei piirne Eestiga, on sihiks seatud laienemine üle Euroopa. Esimese rahatõstmisringi plaanib ettevõte teha septembris.

MySpotiti keskkonda on registreeritud ligi 100 ruumi alates sulnitest mõisatest nooblite südalinna büroode, veinibaaride ja muuseumideni. Ruumi otsingul saab valikut filtreerida planeeritava sündmuse tüübi (koosolek, firmapidu, koolitus jne), hinna, inimeste arvu ja tehniliste nüansside järgi.

Head Uudised GoodNews