1. Avaleht
  2. Majandus
  3. EESTI IDUFIRMA LAIENES! Eesti idufirma Autolevi laienes Lätti
EESTI IDUFIRMA LAIENES! Eesti idufirma Autolevi laienes Lätti

EESTI IDUFIRMA LAIENES! Eesti idufirma Autolevi laienes Lätti

Autolevi_asutaja_TauriKärson (3)
Autolevi asutaja Tauro Kärson

Inimeselt inimesele autosid vahendav idufirma Autolevi laiendas oma tegevust Läti turule, kus alates sellest nädalast on võimalik nii oma auto raha teenima panna kui ka soodsatel tingimustel autot rentida.

Autolevi asutaja Tauri Kärsoni sõnul Läti turg väga suure kasvupotentsiaaliga ja kohapeal olid olemas tugevad partnerid, kes aitasid teenust turule tuua ja käivitada.

„Läti renditurg on peaaegu kaks korda suurem kui Eesti turg ja ka lätlastel endil oli väga suur huvi sellise teenuse tarbimise vastu. Eraisikutel on Lätis 600 000 autot ja meie eesmärk on tuua oma valikusse vähemalt 10 000 sõidukit,“ selgitas Kärson.

Autolevi missiooniks on vähendada autoomanike kulusid autole ning pakkuda võimalust teenida lisaraha. Eesti turul on ettevõtte kasvukiirus olnud ootuspärane – hetkel liitub portaaliga autolevi.ee 600 uut kasutajat ja 40 uut autot kuus.

„Aastase tegevuse järel katame juba ära enam kui 20 Eesti suuremat linna ja asulat ning valikus on üle 250 erineva sõiduki üle Eesti. Autoomanike igakuine keskmine tulu jääb 20 kuni 400 euro vahele,“ selgitas Kärson, kelle sõnul on kasvu taga hea kontaktvõrgustik ja suurepärane meeskond. “Mida mugavam, soodsam, läbipaistvam ja turvalisem on autorent, seda rahulolevamad on ka kliendid.“

Autolevi on Eesti idufirma, mis pakub inimeselt inimesele autorenti Eestis ja Lätis alates 2013. aastast. Autoomanik saab ise otsustada kellele, mis hinnaga ja mis ajal ta oma autot rendib.kuidas töötab autorent

Head Uudised GoodNews