1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Eesti idufirma lansseeris süsinikkiuga rikastatud tooteümbrised
Eesti idufirma lansseeris süsinikkiuga rikastatud tooteümbrised

Eesti idufirma lansseeris süsinikkiuga rikastatud tooteümbrised

YODAcaseEile õhtul tõi Eesti idufirma Y.O.D.A.S OÜ ühisrahastus-keskkonna Kicstarter.com vahendusel turule käsitööna valmivaid nutiseadmete disainümbrised ehk Y.O.D.A case’id.

Tegemist on vastupidavate ja stiilsete sülearvutite, nutitelefonide ja tahvelarvutite ümbristega, mis kaitsevad seadmeid ning on väärikaks aksessuaariks nende kandjale. Y.O.D.A. (Your Only Dependable Accessory) aksessuaarid muudab unikaalseks toodete valmistamisel kasutatud eritehnoloogia ja elegantne disain.

“Kasutame patenteeritud tehnoloogial põhinevat süsinikkiuga rikastatud nahka ja Põhja-Soomest pärit naturaalselt vilti. Tulemuseks on stiilsed, praktilised ja vastupidavad disainümbrised. Eraldi tasub mainimist Y.O.D.A. Carbon ümbris, millel on lisaks seadme kaitsele üks teinegi kasulik funktsioon – ta kaitseb seadme kasutajat elektromagnetkiirguse eest,” rääkis Y.O.D.A.S OÜ üks asutajatest Sven Purru.

Y.O.D.A._CARBONY.O.D.A. case aksessuaaride idee sai alguse noorte ettevõtjate tähelepanekust, et kaubandusvõrgus napib kvaliteetseid arvuti- ja telefoniümbrised, mis oleks ühtlasi stiilse väljanägemisega.

!Tegelikult tehakse ju päris palju erinevaid arvuti- ja telefoniümbriseid, kuid millegipärast on nende hulgast keeruline leida tõeliselt vastupidavaid ja ilusaid. Nii otsustasime omavahel ühendada kvaliteedi ja disaini ning luua minimastliku stiiliga vastupidavad ümbrised ehk Y.O.D.A. case’id, mis sobivad kasutamiseks nii meestele kui naistele. Kuigi oleme oma äri peamiselt Eestist väljapoole suunanud, valmivad kõik meie tooted 100% käsitööna Eestis,” kirjeldas Purru.

Y.O.D.A. case valikus on saadaval Mac sülearvutite kotid ja ümbrised, iPhoni ja iPadi ümbrised, rahakott-visiitkaardihoidjad ning ka püksirihmad. Ettevõtte tegeleb pideva tootearendusega ning tulevikus on plaanis aksessuaaride valikut täiendada veelgi. Kuni 18. jaanuarini 2014 tutvustab ettevõte oma tooteid Kicstarter.com keskkonna vahendusel ning pakub kõiki valikus olevaid Y.O.D.A. case aksessuaare tutvumishinnaga.

Y.O.D.A.S OÜ on Eesti kapitalil põhinev idufirma, mis loodi 2013. aasta märtsis. Ettevõtte asutajateks on Alan Pavlov ja Sven Purru.

Vaata lähemalt SIIT!

Head Uudised GoodNews