1. Avaleht
  2. Toode
  3. EESTI PARIM TOIDUAINE! Eesti parim toiduaine on Mango Smuutikese sorbett
EESTI PARIM TOIDUAINE! Eesti parim toiduaine on Mango Smuutikese sorbett

EESTI PARIM TOIDUAINE! Eesti parim toiduaine on Mango Smuutikese sorbett

Mango SmuutikeEesti parim toiduaine on ehtsast mangopüreest valmistatud sorbett Mango Smuutike, mis võitis veel parima magustoidu tiitli ja tippjuhtide lemmiku tiitli. Rahva lemmiku tiitli pälvis Vana Tallinna pulgajäätis ja kaupmeeste lemmikuks valiti Salme Jumpsi koorejogurtijäätis virsiku, aprikoosi ja vaarikaga. Äramärkimist leidis ka Classic maapähkli koorejäätis soolase karamelliga.

Eesti parima toiduaine konkursil tunnustati nelja Balbiino jäätist kuue tiitli ja tunnustusega, sealhulgas peavõiduga.

„Oleme õnnelikud, et meie uued jäätised on võlunud nii eksperte, toidukriitikuid kui ka jäätisesõpru, kuid selline auhinnasadu oli ootamatult suur ja väga meeldiv üllatus. Niivõrd laialdane tunnustus on meie jaoks tõeliseks innustuseks uute kodumaiste hõrgutiste väljatöötamisel,“ ütles Balbiino turundusdirektor Enel Kolk.

Eesti parim toiduaine Mango Smuutike ei sisalda rasva, laktoosi ega gluteeni.

Classic maapähkli koorejäätis

„Naturaalsest mangopüreest valmivat Mango Smuutikest iseloomustab mahe maitse ja sametine tekstuur. Hõrgu maitse kõrval on sorbeti lisaväärtuseks kindlasti selle madal kalorsus – pisike Mango Smuutike ei sisalda rasva, laktoosi ega gluteeni, olles suupäraseks valikuks nii kaalujälgijatele, veganitele, laktoosi- või gluteenitalumatutele kui ka üldse kõigile maitsenaudingute hindajatele,“ lisas Balbiino turundusdirektor Enel Kolk.

Vana Tallinna pulgajäätis

Premium Classic koorejäätiste seeriasse kuuluv Vana Tallinna likööriga kohvi-koorejäätis on kaetud krõbeda tumeda Belgia šokolaadiga. Kõik Balbiino Classic jäätised on valmistatud värskest kodumaisest koorest ning need ei sisalda transrasvu, säilitusaineid ega sünteetilisi värvaineid.

Salme Jumps

„Vana Tallinna liitrine jäätis on kujunenud tõeliseks klassikaks, kuid jäätisesõbrad andsid meile märku, et tunnevad puudust Vana Tallinna pulgajäätisest. See kreemise ja siidise tekstuuriga pulgajäätis Vana Tallinna likööriga on lühikese ajaga tõusnud üheks armastatumaks jäätiseks,“ ütles Balbiino turundusdirektor Enel Kolk.

Head Uudised GoodNews