1. Avaleht
  2. Toode
  3. Eesti poiste mobiilirakendus kogub välismaal populaarsust
Eesti poiste mobiilirakendus kogub välismaal populaarsust

Eesti poiste mobiilirakendus kogub välismaal populaarsust

Eesti poiste mobiilirakendus kogub välismaal populaarsustEestlased on välja tulnud nutika mobiilirakendusega, mis kaotab ära paberilipikud toidunimekirjaga ja kõned kallimale stiilis “mida ma poest ostma pidin?”.

Sheep Cloud List on lihtne ja käepärane äpp, mis muudab poeskäimise lihtsaks ning hoiab ära mõttetute ostude sooritamise. Äppi saab lisaks poelistile kasutada ka märkmete tegemiseks või nimekirjade koostamiseks.

“Mobiilirakendus Sheep Cloud List sündis praktilisest vajadusest. Pärast põhjalikku uurimistööd selgus, et seni pole veel keegi tulnud välja pilvepõhise äpiga, mis teeks nii igapäevase tegevuse nagu poeskäimise lihtsaks ja loogiliseks,” selgitas Sheep Cloud Listi üks loojatest Ivo Jäger.

Rakendus pole mõeldud ainult Eesti turule, vaid juba praegu jookseb New Yorgis Times Square’il Sheep Cloud Listi reklaam.

“Välismaal tuntakse meie äpi vastu suurt huvi ning praegune eesmärk ongi tutvustada seda inimestele üle maailma,” rääkis Jäger mitmekülgsest äpist.

Sheep Cloud List on pilvepõhine, seega saavad seda muuta ja uuendada kõik pereliikmed ja sõbrad, kes on kontoga ühendatud. Hea uudis on ka see, et äpp on kõigile kasutajatele tasuta.

RAKENDUST TUTVUSTAV VIDEO!

Rakendust saab alla laadida iOS’i ja androidi.

Head Uudised GoodNews