1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Eesti Post pälvis rahvusvahelise postitehnoloogia auhinna
Eesti Post pälvis rahvusvahelise postitehnoloogia auhinna

Eesti Post pälvis rahvusvahelise postitehnoloogia auhinna

Eesti Post pälvis rahvusvahelisel postitehnoloogia auhindade galal ülemaailmse tunnustuse

Eile õhtul Viinis juba viiendat korda toimunud Postal Technology International auhinna tseremoonialt tõi Eesti Post koju auhinna parima teenusepakkuja kategoorias.

Aasta parima teenusepakkuja auhind tunnustab postiteenuseid pakkuvat ettevõtet, kes on esirinnas nii tehnoloogia uuendamise kui ka teenuste pakkumise valdkonnas. Auhinna pälvib organisatsioon, kes paneb rõhku klientide vajadustele ning töötab selle nimel, et tõsta teenuste kvaliteeti.

Eesti Posti juhatuse esimees Aavo Kärmas tundis auhinda vastu võttes heameelt, et just Eesti riigi postiettevõte tunnistati paremaks palju suurematest. “Eriti uhked võime olla selle üle, et lõppvoorus tunnistati meid paremateks sellistest suurtest postiettevõtetest nagu Poola InPost ja Saksa DHL,” ütles Kärmas.

Kärmas kommenteeris, et edu teiste ees tagas kiirem arusaamine ja reageerimine muutuvale postimaailmale. “Tänane postimaailm muutub väga kiiresti ning meil on kaks võimalust: kas muudatustega kaasa minna või jääda pealtvaatajaks, logistika- ja infoteenused kasvavad väga kiiresti, kuid samal ajal tuleb hoida kõrget kvaliteeti ja kasumlikkust ka traditsioonilistes postiteenustes,” selgitas Kärmas. Tema sõnul on Eesti Post leidnud kõiki rahuldava kompromissi, mis kajastub ka ettevõtte suurenenud käibenumbrites ja suuremas kasumlikkuses.

Kärmas lisas, et Eesti Posti jaoks on tähtis nii klientide kui ka töötjate rahulolu ning selle nimel pingutatakse iga päev. “Tunnustus annab meile lisaenergiat edasi liikuda,” lausus Kärmas.

Auhinnatseremoonia koordinaator Helen Norman ütles, et Eesti Post oli edukas, kuna ettevõte pühendub erinevate teenuste parendamisele ja uuendamisele, et tagada klientide rahulolu. „Investeerides Post24 pakiautomaatide võrgustikku terves Baltikumis, on Eesti Post teinud postiteenused lihtsamaks ja alati kättesaadavaks, samuti on Eesti Post arendanud innovaatilisi e-teenuseid,“ lausus Norman.

Kohtunikele avaldas muljet ka see, kuidas Eesti Post keskendub oma töötajate turvalisuse ja rahulolu tagamisele töötingimuste parandamise ning töötasude tõstmise kaudu.

Rahvusvaheliste postitehnoloogia auhindade eesmärgiks on tunnustada ja premeerida innovaatilisi lahendusi ja edukaid postiettevõtteid. Auhinnad antakse välja tehnoloogia arenduste, digipostiuuenduste, keskkonnasaavutuste, saadetiste kättetoimetus- ja jaemüügiuuenduste kategooriates.

Auhinna saajad valisid välja mõjukad postiorganisatsioonid üle maailma, žüriisse kuulusid näiteks Austria Post, Royal Mail, PostNord ja DHL.

Võitjad kuulutati välja Post Expo 2013 näitusel, mis toimub 1.-3. oktoobril Viinis. Möödunud aastal võitis Eesti Post Postal Technology International auhinna digiuuenduste kategoorias Kirjakeskuse eduka käivitamise eest.

Head Uudised GoodNews