1. Avaleht
  2. Toode
  3. Eestis on nüüd saadaval innovaatilised Huawei telefonid P8 ja P8lite
Eestis on nüüd saadaval innovaatilised Huawei telefonid P8 ja P8lite

Eestis on nüüd saadaval innovaatilised Huawei telefonid P8 ja P8lite

hw_424135Alates 5. juunist on Huawei nutitelefonid P8 ja P8lite saadaval Eestis. Kogu P8 mobiiltelefonide seeria on varustatud parima tehnoloogia, uute disainilahenduste ja revolutsiooniliste kaamerafunktsioonidega, tänu millele saab pilte teha ka keerulistes valgusoludes.

Huawei P8 kasutajaliides ja tarkvara on arendatud elegantsi ja elustiili silmas pidades. Fotograafia on üks valdkondadest, mille arendamisse ja investeerimisse Huawei panustab ning Huawei P8 kaamera loob turul uusi standardeid. Telefon suudab automaatselt ära tunda kaamera seadeid ning kasutab dünaamilist mitme kaadri süsteemi müra vähendamiseks ja ideaalsete piltide saavutamiseks nii härmaras, eredas kui ka kõrge kontrastsusega valgusoludes. Esmaklassiline optiline pildistabilisaator kompenseerib käevärinat kuni 1,2 kraadi ulatuses, mis võimaldab kõrgekvaliteedilisi pilte ning videoid teha senisest veelgi paremini. Maailma esimene nelja värvi RGBW sensor aitab suurendada valguse intensiivsust 32% kõrge kontrastsusega tingimustes ja härmaras pildistades vähendada müra kuni 78%. Kaamera suudab automaatselt tuvastada kõrge kontrastsusega keskkonnad tänu millele saab piltidele jäädvustada detaile nii eredas kui ka hämaras.

hw_424126Tänu manuaalse katiku süsteemile on Huawei P8 esikaamerale lisatud mitmeid lõbusaid funktsioone, mis muudab telefoni loovaks tööriistaks noortele. Näiteks, kui pildistada liikuvat vaateratast öösel, saab jäädvustada kogu
tulede liikumisteekonda või isegi inimese kehakontuure valgustades neid taskulambi abil.

Huawei on täiustanud ka teisi telefoni funktsioone. P8 intelligentne vastamise funktsioon juhendab sind, kui su telefon on näiteks kaduma läinud. Hüüdes eelnevalt salvestatud lauset ruumis, vastab telefon tänu häältuvastussüsteemile helide või muusika mängimisega. Huawei P8 audiosüsteem täidab käsklusi ka siis, kui telefoni ekraan ei ole aktiivne – näiteks saab sellisel juhul häälkäskluse funktsiooni abil helistada kontaktidele ükskõik millist telefoni nuppu vajutamata. Tänu sisseehitatud topeltantennile püüab telefon signaale igast suunast, mis tagab parima levisignaali ja kõrgekvaliteedilised kõned ning internetiühenduse ka liikudes.

P-seeria on tunnustatud oma minimalistliku esteetika poolest, sealhulgas: lameekraan, raamideta esikülg ja puhas tagakaane disain. Ekraaniga sarnaselt on kaamera objektiiv lameda pinnaga. Kõik disainielemendid põhinevad lihtsa vormi minimalistlikul tunnetusel. Suurendamaks telefoni elegantsust ja kasutusmugavust on telefoni kumerad servad inspireeritud kõvaköitelisest raamatust.

hw_424119Nagu kõik P-seeria tooted, on ka Huawei P8 oma vormilt õhuke. Kui kaamera objektiiv ei ole väljas, on telefon kõigest 6,4 mm paksune. Seade kaalub üksnes 144 grammi ning sellel on 2600 mAh aku. See on varustatud uusima kaheksatuumalise Kirin 930 64-bitise kiibistikuga, mis suurendab telefoni jõudlust 20% võrreldes teiste sarnase akukestusega telefonidega.

Väga õhuke P8lite nutitelefon on varustatud kaheksatuumalise protsessori ja perfektse kaameraga. Sellel on 13MP tagakaamera, valgussensor ja sinine klaasfilter teravamate piltidee saamiseks. 5MP esikaamera koos 10-tasemelise ilu korrigeerimise funktsiooniga on ideaalne selfie’de tegemiseks. Telefon kaalub ainult 131 grammi ja sellel on võimas kaheksatuumaline 1,2 GHz Qualcomm protsessor, ekraan on valmistatud kolmanda põlvkonna Gorilla Glassist.

Nii Huawei P8 kui ka P8lite on saadaval mitmes värvitoonis – P8 titaaniumhalli ja šampanja toonides, P8lite musta ja valgena. Nutitelefonid on saadaval Elisa, Tele2, EMT, Elioni, ja Euronicsi esindustes. Soovituslik jaehind: 499 EUR (P8) ja 249 EUR (P8lite).

Head Uudised GoodNews