1. Avaleht
  2. Toode
  3. COOLPAD PORTO S! Eestis tuleb müügile Coolpad Porto S nutitelefon
COOLPAD PORTO S! Eestis tuleb müügile Coolpad Porto S nutitelefon

COOLPAD PORTO S! Eestis tuleb müügile Coolpad Porto S nutitelefon

CLPD_PORTO-S_GRAYAprillis jõuab Eesti turule Hiina ühe suurima nutitelefonitootja Coolpadi uus nutitelefon Porto S, mida esmakordselt esitleti Euroopas tänavu jaanuaris. Coolpad Porto S tuleb Eestis müügile aprilli keskpaigast valges ja tumehallis toonis soovitusliku jaehinnaga 119 eurot.

Porto S nutitelefonil on terav HD-resolutsiooniga 5-tolline ekraan (1280×720), mis kuvab 294 pikslit ühe tolli kohta. Uuenduslik Miravision tagab kasutajatele meeldivama ekraanipildi kvaliteedi. Telefon toetab kiiret 4G LTE võrguühendust ja lisaks on tal kaks SIM-kaardi pesa.

Telefoni kasutaja saab valida, kas kasutada 2 SIM-kaarti või paigaldada ühte pesasse mikroSD mälukaart, mis võimaldab täiendavat mahtu kuni 64GB ulatuses piltide, videode, filmide talletamiseks. Heli üle LTE tehnoloogia tagab suurepärase kvaliteediga kõned.

Porto S on üks õhemaid nutitelefone oma hinnakategoorias (7,6 mm), samas on õhukese kesta sees võimas neljatuumaline Mediatek protsessor. Porto S nutitelefonil on ka 8-megapiksline LED-välguga kaamera tagumisel küljel. Kaameraga saab teha ka HD 1080 kõrglahutusega videosid, mida saab mugavalt ka nutiteleris vaadata. Kaamera esiküljel on 2-megapiksline kaamera, mida on hea kasutada videokõnedeks ja selfide tegemiseks. Lisaks on kaameral mitmeid rakendusi, mis selfide tegemise veel mugavamaks ja põnevamaks teevad.

Coolpad_PORTO

Porto S operatsioonisüsteem Android™ 5.1 Lollipop on värskelt uuendatud, kiirem, tõhusam, kasutades sealjuures vähem telefoni akut. Tänu 22000mAh akule on kõneaega kaheksa tunni ulatuses ning 3G võrgus peab telefoni aku vastu üle 6 päeva, akut säästval režiimil võib see aeg olla isegi pikem.

Telefonil on sisseehitatud mälumahtu 1+8 GB, täiendavalt saab lisada kuni 64GB MicroSD mälukaardiga. Telefoni mõõdud on 143 x 72 x 7.6mm ja kaal vaid 125gr.

Head Uudised GoodNews