1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Eestisse jõudis Euroopa suurim sõidukite müügiportaal Mobile
Eestisse jõudis Euroopa suurim sõidukite müügiportaal Mobile

Eestisse jõudis Euroopa suurim sõidukite müügiportaal Mobile

Mobile.eeAlates detsembrist on Mobile.ee portaali kaudu eestikeelsena kättesaadavad Euroopa suurima sõidukite müügiportaali Mobile.de laiad otsivõimalused. Sobiva hinna ja varustusega auto on võimalik valida üle 1,5 miljoni sõiduki seast ning tellida see Mobile.ee vahendusel turvaliselt Eestisse.

Vastavalt Moneklar OÜ (seni tuntud kui Autod.ee kaubamärgi omanik) ja rahvusvahelisele kontsernile E-Bay Inc. kuuluva Mobile.international GmbH vahel eelmisel aastal sõlmitud partnerlepingule on Mobile.ee Ida-Euroopa piirkonnas ainuke omalaadse litsentsiga Mobile.de portaali kuulutuste vahendaja.

Moneklari omaniku Silver Havamaa sõnul oli rahvusvahelise suurkorporatsiooniga läbirääkimisteni jõudmine keeruline protsess, kuid sõlmitud litsentsilepingu abil saab nüüd autosid Euroopast Eestisse tellida usaldusväärse ja turvalise vahendaja kaudu.

„Välismaalt kasutatud autode soetamisega on levinud palju müüte, kuid püüame neid murda ja kogu protsessi kliendi jaoks võimalikult turvaliseks ja läbipaistvaks muuta. Mobile.ee kogub kõik võimaliku informatsiooni klienti huvitava auto kohta, kontrollib seda ja kliendi soovil teostame ka tehnilise ülevaatuse välisriigis,“ selgitas Havamaa.

Alates tellimusest kuni sõiduki kättesaamiseni on jälgitav, milliseid toiminguid sõidukiga tehakse. Samuti on lihtsaks muudetud autoostu rahastamine – tänu koostööle kõigi peamiste liisingupakkujatega ei erine välismaalt sõiduki soetamise rahastamine kuidagi autoostust Eestis.

Mobile.ee pakub ka uuenduslikke lahendusi sõiduki tellimisel. Portaal on taotlenud patendi mitmele autovalikut lihtsustavale ja täiustavale lahendusele. „Näiteks on kliendil võimalik valida sobiv auto välja ning sellele oma vajadustest lähtuvalt lasta lisavarustust juurde panna. Nii ei pea jätma ostmata auto, mis väga meeldib, aga puudu on istmesoojendus või parkimisabi,“ märkis Havamaa.

[iframe src=”//www.youtube.com/embed/YS0bri316-s”]

Head Uudised GoodNews