1. Avaleht
  2. Toode
  3. Eestisse tuli müügile LG uus topeltuksega külmik
Eestisse tuli müügile LG uus topeltuksega külmik

Eestisse tuli müügile LG uus topeltuksega külmik

GS9366PZQVD_4Tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) alustas Eestis oma uute Door-in-Door ehk topeltuksega külmikute (mudel GS9366PZQVD) müüki. Unikaalne topeltuks annab kiirelt ligipääsu kõige enam vaja minevatele toiduainetele ilma külmkapi suurt ust avamata, vähendades sellega ka külma õhu väljapääsu. Uus suur külmik mahutab rohkem toiduaineid, hoiab toidu kauem värskena ning sisaldab 10-aastase garantiiga Inverter Linear kompressorit.

LG mugav topeltukse disainilahendus võimaldab lihtsamat ligipääsu rohkem kasutatavatele toiduainetele ja jookidele. Nutikas riiulilahendus annab kasutajatele võimaluse organiseerida oma toitu külmikus just nii, et see vastaks nende harjumustele. Topeltuks aitab ka vähendada külma õhu kogust, mis külmiku suure ukse avamisel välja pääseb. Tänu sellele, et suurt ust avatakse vähem, püsib toit kauem värske, temperatuurikõikumised on minimaalsed ning väheneb ka energiakulu.

GS9366PZQVD_2Uuel külmikul on kompaktse disainiga sisseehitatud jäämasin ja vee dispenser. Õhuke ukse sisse paigaldatud jäämasin annab LG uue külmiku sügavkülma osale rohkem ruumi, võimaldades seega hoiustada sügavkülmas rohkem toitu kui tavalised külmikud. Külmikul ei ole vaja eraldi veevarustust, seega ei ole sellel vaja vahetada veefiltreid ning külmiku asukoha valikul ei ole ruumi veesüsteemist tulenevaid piiranguid. Jääkuubikuid tehakse mugavalt ja ohutult külmikus eraldi veepaagis olevast veest.

Külmikul on eraldi sahtel puu- ja köögiviljade hoiustamiseks. Sahtli silikoonist tihend ja gaasieemaldussüsteem tagavad köögiviljade värskuse hoidmiseks kõrgema niiskustaseme ning ühtlase temperatuuri. Sahtlitel on ka võrgusarnane kate, mis aitab hoida sahtlites optimaalset niiskustaset.

Kõik LG külmikud on Total No Frost jäävabad. Kui tavalistel sisemise õhuvoolusüsteemiga külmikutel jaotub külm õhk ebaühtlaselt, siis LG disain pakub ühtlast jahutust kogu külmiku sisemuses. LG unikaalne Pure N Fresh õhufiltreerimissüsteem sisaldab võimsat ventilaatorit, mis eemaldab ebameeldiva lõhna, tuues samaaegselt külmikusse värske õhu kanalite kaudu puhastatud õhu, hoides sellega toidu värskemana kui tavalised külmikud.

LG külmikul on A+ energiatase ning inverter lineaarkompressor, mis tekitab vähem sisemist hõõrdumist ning pakub täpsemaid jahutusvõimalusi, vähendades sellega ka energiakulu. Tänu vähemale hõõrdumisele ja parandatud täpsusele püsib toit kauem värskena, müratase väheneb kuni 25 protsenti ning paraneb külmiku vastupidavus. Et tõestada oma külmikute kvaliteeditaset ja vastupidavust, pakub LG oma inverter lineaarkompressoritele 10-aastast garantiid.

Head Uudised GoodNews