1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Eestist alguse saanud personalilahendus GoWorkaBit on saadaval ka Soomes
Eestist alguse saanud personalilahendus GoWorkaBit on saadaval ka Soomes

Eestist alguse saanud personalilahendus GoWorkaBit on saadaval ka Soomes

GoWorkaBitVähem kui aasta tagasi Eesti startupi poolt loodud lühiajalisi tööotsi vahendav veebirakendus GoWorkaBit on tänasest avatud ka Soome turul.

Kiiresti muutuvas töömaailmas muutuvad paindlikud töötamise ja värbamise võimalused järjest olulisemaks. GoWorkaBit pakub selleks väga kiiret ja paindlikku lahendust. Ettevõtted leiavad kõigest tundidega sobivad töötajad oma lühiajaliste tööotsade jaoks. Ja inimesed saavad valida erinevate tööotsade vahel, mis just nende aja ja vajadustega sobivad. Kui kirjeldada teenust selle kasutaja sõnadega, siis on tegu täiesti uue fenomeniga, mis muudab lisaks töö vormile ka selle tähendust. “Töö pakub nüüdsest võimalust ennast avastada, arendada ja tunda tõelist rõõmu enda proovile panekust”.

Tänaseks on Eestis GoWorkaBitiga liitunud 17 000 inimest, kes soovivad ise valida millal ja kus nad töötavad ning enam kui 400 ettevõtet, kes suudavad tänu teenusele kiiresti reageerida muutuvale tööjõuvajadusele. Tehtud on 20 000 tundi tööd ja läbi lühikeste tööotsade on teenitud 100 000 Eurot.

Soome turule on avatud teenus tänasest.

Head Uudised GoodNews